Kijkcijfer voorspellen: Dancing on Ice (Uitslag)

Dancing on Ice beleeft vanavond haar eerste uitzending op RTL 4. Zal de ijsdansshow het succes van Sterren dansen op het IJs evenaren?

Dancing on Ice (RTL4, 20.00 tot 21.30 uur) – Terwijl de zeer succesvolle ijsdansshow van SBS 6 al in volle gang is, lanceert RTL 4 haar eigen ijsshow: Dancing on Ice. Zes bekende Nederlanders, waaronder John Williams, Wendy van Dijk, Bert Kuizenga, Froukje de Both en Babette van Veen, en vijf bekende Vlamingen, waaronder Staf Coppens, Kelly Pfaff, Luc Appermont, Pascale Naessens en Wim Soutaer, zullen de strijd met elkaar aangaan op het ijs. “Ik ben al twee maanden lang zes dagen per week aan het trainen voor Dancing on Ice“, vertelt Froukje de Both bij TVgids Online. “Maar ik vind het zo leuk dat het me helemaal niets uitmaakt. Ik bedoel: dit is d kans om te leren kunstschaatsen, van een professional nog wel. Wel is de tijd erg kort: als je ziet wat we allemaal moeten leren, dan is twee maanden training echt insane.

Wendy van Dijk wordt gezien als de meeste prominente deelnemer aan Dancing on Ice. Van Dijk bij de GPD: “Ik sta absoluut niet in het vak als ‘een ster’. Voorbeeld: ik moet mijn deelname aan Dancing on Ice steeds verdedigen. Mensen zeggen: ‘Je gaat toch niet zlf schaatsen, je doet toch minstens de presentatie!’. Waar gaat het over, denk ik dan. Als ik dit nu leuk vind!

Het wordt afwachten wat de twee ijsdansshows tegenover elkaar gaan doen“, vertelt Bart in ’t Hout, algemeen programmadirecteur bij RTL Nederland, in Spits. “Wij zetten hoog in en hebben geprobeerd om Sterren dansen op het IJs maximaal te pareren, bijvoorbeeld door twee nieuwe afleveringen van Baantjer tegenover hun openingsprogramma te zetten. Maar met Wendy van Dijk en John Williams als kandidaten en Martijn Krabb als presentator hebben we bij Dancing on Ice sowieso een betere bezetting.

Hoeveel kijkers gaat Dancing on Ice volgens jou scoren?

Uitslag Dancing on Ice

Hans – 1.855.000
[JAN] + Thomas – 1.800.000

Mike – 1.748.000 – zat met 0.000 kijkers verschil het dichtst bij het door SKO geregistreerde kijkcijfer. Dancing on Ice werd door 1.748.000 kijkers bekeken.

Alex – 1.730.000
Blizz + Patrick – 1.700.000

Met dank aan Wessel

Meer in # Geen categorie

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat SBS 6 ook na de zomer een dagelijkse talkshow met de VI-mannen moet uitzenden?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen