Kijkcijfer voorspellen: Dancing on Ice (Uitslag)

Dancing on Ice beleeft vanavond haar eerste uitzending op RTL 4. Zal de ijsdansshow het succes van Sterren dansen op het IJs evenaren?

Dancing on Ice (RTL4, 20.00 tot 21.30 uur) – Terwijl de zeer succesvolle ijsdansshow van SBS 6 al in volle gang is, lanceert RTL 4 haar eigen ijsshow: Dancing on Ice. Zes bekende Nederlanders, waaronder John Williams, Wendy van Dijk, Bert Kuizenga, Froukje de Both en Babette van Veen, en vijf bekende Vlamingen, waaronder Staf Coppens, Kelly Pfaff, Luc Appermont, Pascale Naessens en Wim Soutaer, zullen de strijd met elkaar aangaan op het ijs. “Ik ben al twee maanden lang zes dagen per week aan het trainen voor Dancing on Ice“, vertelt Froukje de Both bij TVgids Online. “Maar ik vind het zo leuk dat het me helemaal niets uitmaakt. Ik bedoel: dit is d

Meer in # Geen categorie

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Rob Kemps staat nog negen maanden onder contract bij SBS 6. Gaan ze verlengen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen