Talpa zoekt kandidaten voor ‘Gouden Kooi’

[img=200,205 left]http://www.talpa.tv/upload/346972_610_1144917768947-vila_200_200.gif[/img]Talpa is begonnen met de kandidatenwerving van het beruchte programma De Gouden Kooi, ook wel bekend als de treitershow. In dit programma neemt een groep deelnemers hun intrek in een kapitale villa. De meesten slechts tijdelijk, maar ??ntje voorgoed. Degene die als laatste in het huis overblijft, wint het hypotheekvrije huis, plus een spaarpot die kan oplopen tot miljoenen euro?s.

Winnen heeft niets te maken met nomineren en wegstem- men“, legt Talpa uit. “Winnen is een gewoon kwestie van blijven zitten waar je zit. Want de belangrijkste regel luidt: de voordeur staat altijd open, maar je mag de drempel niet over. En zet je toch ook maar ??n voet buitenshuis? Dan lig je eruit. Zo simpel is ?t. En dus moeten de deelnemers hun verblijf in de villa gewoon vol zien te houden.

Ook al hebben ze heimwee. Ook al dreigt hun partner de relatie te verbreken. Ook al trouwt hun broer of krijgt hun zus een kind. En dat minstens een jaar lang.” Iedereen die aan het programma mee wil doen kan zich aanmelden via de website van de televisiezender van John de Mol.

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen