Sissing betreurt commotie om Opsporing Verzocht

Frits Sissing, presentator van Opsporing Verzocht, vindt het jammer dat er zoveel commotie is rondom de uitzending van het opsporingsprogramma afgelopen dinsdag. De uit- zending was geheel gewijd aan de Amerikaanse scholiere Natalee Holloway, die vorig jaar verdween op Aruba.

De regering van de Nederlandse Antillen beschuldigde de makers van het programma van het “bewust, overduidelijk verdraaien van de feiten” (zie eerder). Zo werd volgens de regering de in het begin als verdachte aangemerkte Joran van der Sloot totaal anders weergegeven.

De blanke Joran van der Sloot werd onterecht als bruin gepresenteerd“, aldus Paul Comenencia, minister van de Antillen. Frits Sissing vertelt in RTL Boulevard: “Ik betreur het dat het zoveel commotie heeft opgeleverd, maar het leidt de aandacht een beetje af van wat de bedoeling is van het programma. Namelijk dat er tips binnenkomen. Inmiddels zijn er tachtig tips al binnengekomen, dus kennelijk heeft het de kijker niet afgeleid om informatie te gaan doorgeven.” Volgens Sissing is het niet altijd mogelijk om een ‘exacte kopie’ van bepaalde personen te krijgen. “Dit was de beste keuze.

Frits Sissing is momenteen ook te zien in het programma Dancing with the Stars. Vorige week bleek dat de AVRO-presentator een ontsteken pees heeft. “Het was absoluut pijnlijk“, vertelt Sissing over de uitzending van Dancing with the Stars van vorige week. Deze zaterdag moet Sissing de slowfox dansen. Hij zegt te hopen dat hij de liveshow deze zaterdag aan kan. “Ik vind gewoon dat je ervoor moet gaan als je meedoet. Dan moet je je gewoon geven. Klaar. Anders moet je niet meedoen.

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen