TROS: ‘Reinout trekt jonger publiek aan’

Reinout Oerlemans presenteerde gisteren bij de TROS op Nederland 2 de tweede aflevering van zijn TV Show. In deze aflevering, die door 951.000 kijkers bekeken werd, praatte Oerlemans met Sylvana Simons over Dancing with the stars en bezocht hij Vanessa Williams.

De TV show heeft een ontzettend goed format, is geliefd bij de kijkers en heeft een hoog marktaandeel“, aldus TROS-voorzitter Karel van Doodewaerd bij de GPD. “Waarom zouden we er dan mee stoppen?

Dat doe je toch ook niet met een goed automerk? Oerlemans doet het vier keer beter dan Niehe bij Talpa, dus we gaan gewoon door met het maken van de show. De Tros is een betere basis voor dit format dan Talpa. Reinout trekt bovendien een iets jonger publiek aan. Maar we willen van hem geen nieuwe Niehe maken, hoor.” De eerste uitzending twee weken geleden verliep volgens Oerlemans niet geheel vlekkeloos. “Hij vond het zelf niet zo goed gaan en ik vind het dapper dat hij dat zelf ook toegaf“, zegt EO-presentator Tijs van den Brink. “Ik vind de TV show knap gemaakt en Reinout doet het prima. Het is zijn genre en ik zou zoiets niet kunnen.

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen