Kijkcijfer voorspellen: Dancing with the Stars

Naar een idee van de weblogbezoekers, vanaf heden: ‘Kijkcijfer voorspellen’. Peil je voorspel- lende gave door de SKO-kijkcijfers van nieuwe shows of opmerkelijke uitzendingen te raden.

Voorspel vandaag de kijkersaantallen van:

Dancing with the stars (RTL4, 21:00 / 22:00) – De eerste uitzending uit het tweede seizoen van Dancing with the stars werd zaterdag door ruim 1,6 miljoen kijkers bekeken bij RTL 4. Dit seizoen volgt de Uitslag van de danscompetitie niet op dezelfde avond, maar een dag later. Op zondag presenteren Ron Brandsteder en Sylvana Simons een live-show, waarin bekend wordt gemaakt welke bekendheid de dansvloer moet verlaten.

Na het vakkundige juryrapport in de zaterdagavondshow, is vanavond te zien hoe de kijker het voetenwerk van de acht danskoppels beoordeelt.

Vanavond zal niemand van de acht paren hoeven wijken, maar vanaf volgend weekend zal wekelijks ??n paar de dansvloer moeten ruimen. In de result-show zal onder meer zanger Jim vanavond een optreden verzorgen. Hij won de eerste editie van Dancing with the Stars. RTL is blij met het succes van het populaire Dancing with the Stars. “RTL 4 is afgelopen zaterdagavond ruimschoots winnaar geworden bij het Nederlandse publiek“, aldus een woordvoerder. “De eerste aflevering van het tweede seizoen Dancing With The Stars trok maar liefst 1,6 miljoen kijkers, 300.000 meer dan de allereerste aflevering op 20 augustus 2005. Lotto Weekend Miljonairs volgde met 1,5 miljoen kijkers. Hiermee versloeg RTL 4 concurrenten, zoals Groeten Terug bij SBS6 dat 1,4 miljoen kijkers trok (200.000 minder dan bij de eerste aflevering vorige week).

[hr]

De resultaten

Zondag kon men de kijkcijfers van Dancing with the Stars (RTL 4). In totaal zijn er 36 voorspellingen gedaan. Onderstaand een overzicht:

Dancing with the stars (SKO-kijkcijfer: 1.249.000)

Maurits zat met 1.000 kijkers verschil het dichtst bij het door SKO geregistreerde kijkcijfer.

[quote]Chaser – 1.300.000

– – 1.299.000

Maurits – 1.250.000

RTL * NL – 1.244.000

Talpa headlines + DaysLover – 1.200.000[/quote]

Nadine is de winnaar van zaterdag 25 maart

Kijkcijfer voorspellen: Dancing with the Stars

Naar een idee van de weblogbezoekers, vanaf heden: ‘Kijkcijfer voorspellen’. Peil je voorspel- lende gave door de SKO-kijkcijfers van nieuwe shows of opmerkelijke uitzendingen te raden.

Voorspel vandaag de kijkersaantallen van:

Dancing with the stars (RTL4, 20:00 / 21:30) – RTL 4 start vanavond met het tweede seizoen van de danscompetitie Dancing with the Stars. Soapactrice Lieke van Lexmond is ??n van de deelnemers. Zij deed al eerder mee aan de Oudejaarsspecial, die door 2,2 miljoen kijkers werd bekeken.

Op oudejaarsavond heb ik alleen de samba gedanst en die duurde maar ??n minuut en veertig seconden. Nu denkt iedereen dat ik ervaring heb en dat maakt mij weer zenuwachtig. Toen ik mijn danspartner Remco voor het eerst ontmoette riep ik meteen: ‘Wat ga je in hemelsnaam van deze stijve hark maken?’

Lieke vervolgt in Televizier: “Ik schatte mezelf op nul in. Maar het is fantastisch! Dansen geeft me vleugels. Daarom wilde ik nu weer meedoen. Het is verslavend. Dansen geeft zo’n vrolijk, gelukzalig gevoel. Maar ik moet alles nog leren en heb een conditie van niets. En dat terwijl het zo zwaar is.” De eerste aflevering uit de eerste reeks van Dancing with the Stars scoorde in augustus 2005 bijna 1,4 miljoen kijkers. De finale trok in oktober bijna 2,7 miljoen kijkers. De danscompetitie moet vanaf vanavond de strijd aangaan met het goed scorende Groeten terug van SBS 6, dat vorige week met 1,7 miljoen kijkers van start ging. Gaat Dancing with the Stars het succes van seizoen ??n evenaren?

Nieuw dit seizoen is dat de uitslag van Dancing with the Stars pas op zondag bekend wordt gemaakt in een ??n uur durende uitzending. Morgen kunt u de kijkcijfers van deze uitslagshow voorspellen.

Dancing with the Stars (SKO-kijkcijfer: 1.649.000)

[hr]

De resultaten

Zaterdag kon men de kijkcijfers van Dancing with the Stars (RTL 4). In totaal zijn er 62 voorspellingen gedaan. Onderstaand een overzicht:

Nadine zat met 1.000 kijkers verschil het dichtst bij het door SKO geregistreerde kijkcijfer.

[quote]Maurits – 1.680.000

Theo – 1.677.000

Nadine – 1.650.000

Twan – 1.538.000

SaNNie1979 – 1.507.000[/quote]

Tijs is de winnaar van woensdag 22 maart

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen