Ton Lankreijer naar Ren? Stokvis

[img=250,166 left]http://www.kro.nl/gfx/tridion/122_167005.gif[/img]Ton Lankreijer treedt per 1 april in dienst bij Rene Stokvis Producties. Hij zal zich gaan bezighouden met de eindredactie van verschillende programma?s en daarnaast betrokken worden bij het ontwikkelen van nieuwe formats. Zijn eerste project is het nieuwe zomeravondmagazine, dat vanaf 15 mei iedere doordeweekse dag bij de TROS te zien is.

Lankreijer vertrekt bij Eyeworks waar hij op dit moment eindverantwoordelijk is voor het programma ?Schoondochter Gezocht.

Lankreijer was hiervoor eindredacteur van de kijkcijferhit Boer zoekt vrouw. Al zeventien jaar is hij werkzaam binnen de schrijvende-, radio- en televisiejournalistiek. Hij schreef de dagelijkse televisiekritieken voor de Gooi- en Eemlander en was mediajournalist/ columnist onder andere voor dagblad Trouw, Vrij Nederland en het Belgische HUMO. Daarvoor werkte hij vier jaar lang voor het RTL-Nieuws als eindredacteur van het halfachtbulletin, de jaaroverzichten en het journalistieke praatprogramma Nieuws aan tafel met presentator Rick Nieman. In dat kader was Lankreijer ook ??n van de bedenkers van NSE, de dagelijkse nieuwsrubriek van Talpa.

Ren? Stokvis: “Omdat in de tv-markt de kwaliteit en de inhoud van programma?s gelukkig steeds belangrijker worden, ben ik erg blij met de komst van Ton. Hij past erg goed bij de genres die wij produceren. Hij heeft zowel bij de Publieke Omroep als bij Commerci?le zenders bewezen goed te begrijpen wat onze opdrachtgevers willen en hij is een welkome ‘sterspeler’ in ons team.

Meer in # Geen categorie

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen