Sfeerposters voor nieuwe publieke zenders

[img=200,290 left]http://portal.omroep.nl/swfp/ZkjsnckHE_moodboard_Ned1.jpg[/img]De Publieke Omroep heeft een drietal sfeerposters laten maken om het nieuwe Nederland 1, 2 en 3 ten opzichte van elkaar te positioneren. Het reclamebureau Red Cell heeft de zogenaamde moodboard gemaakt. Via de website van de Publieke Omroep kan men de sfeerposters van Nederland 1, Nederland 2 en Nederland 3 opvragen.

Ton F. van Dijk, die zich met de nieuwe zenders bezighoudt, zegt over de sfeerborden bij Publiek Centraal: “Wat de borden duidelijk laten zien is dat de verschillen tussen de netten straks veel groter gaan worden. Verschillende groepen kijkers zullen zich thuis gaan voelen bij die netten. Natuurlijk gaat het om de concrete invulling van die netten maar ik ben ervan overtuigd dat we op deze netten het beste kunnen laten zien van wat de publieke omroep aan creativiteit en kwaliteit te bieden heeft. Spannend.

Nederland 1 moet het net worden waar iedereen zich thuis voelt. De poster van Nederland 2 is meer sober, als die van een reguliere krant met inhoud. Nederland 3 is de hippe voorkant van een glossy lifestyleblad.

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen