Deelname Van Lexmond aan dansshow opmerkelijk

De deelname van soapactrice Lieke van Lexmond aan het succesvolle RTL 4-programma Dancing with the stars is opmerkelijk. Hoewel RTL 4 aankondigde dat het dansprogramma op 25 maart weer van start gaat met acht nieuwe bekende Nederlanders, doet Van Lexmond nu voor de tweede keer mee aan de show.

De actrice danste al eerder samen met danspartner Remco Bastiaansen in de speciale Oudejaarsspecial op RTL 4.

Een woordvoerder van RTL 4 vindt niet dat Van Lexmond nu een voorsprong heeft op de overige deelnemers. De zegsman bij Shownieuws: “Lieke begint net als iedereen vanaf hetzelfde punt. Mocht ze nu weer de samba moeten dansen, dan moet het wel met een andere choreografie.

Juist omdat iedereen alleem maar roept ‘jij hebt natuurlijk nu al ervaring met dansen, het zit wel goed met jou’, vind ik het nog veel enger“, aldus Lieke van Lexmond bij Shownieuws. “En heb ik helemaal zoiets van ‘o mijn God, waar ben ik nu weer ingestapt?’. Mensen verwachten nu in ??n keer wat van me. Dat is veel enger dan dat je er lekker onbevangen ingaat. (..) Het voordeel is natuurlijk dat ik Remco inderdaad ken, dus we weten dat we een hele goede klik hebben en dat we gewoon ontzettend veel lol hebben. Dat is absoluut een voordeel.

Meer in # Geen categorie

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen