Netwerk vanaf september om half acht

De actualiteitenrubriek Netwerk zal vanaf september dagelijks te zien zijn om 19.30 uur. Dat meldt EO-directeur Henk Hagoort op zijn weblog. Volgens hem is er door de verschuiving van 20.30 uur naar een uur eerder meer ruimte voor een wat ‘luchtigere’ programmering. Netwerk verhuist in september van Nederland 1 naar Nederland 2.

De plek van Netwerk om 20.30 uur zagen wij al in november in gevaar komen“, schrijft Hagoort. “Immers, met NOVA om 22.00 uur en het slot van Netwerk om 21.00 uur zou er te weinig ruimte op het nieuwe Nederland 2 overblijven voor anderssoortige programma?s. Dat zou betekenen dat Netwerk als dagelijks horizontaal programma de opbouw van verticale, aantrekkelijke avonden zou blokkeren.

De EO kan zich in vinden in de verplaatsing van Netwerk naar half acht ’s avonds. “Dat betekent dat er daarmee om 21.30 uur ook plek is gekomen voor wat luchtiger programmering en we als EO op dinsdag bijvoorbeeld naast het Elfde Uur tussen Netwerk en NOVA ook een programma als Weddingplanner zouden kunnen programmeren.

Meer in # Geen categorie

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen