RTL 4 wil ‘Bowling with the Stars’

Geplaatst op wo 29 mrt 2006 om 10:36RTL 4 staat positief tegenover een programma waarin bekende Nederlanders gaan bowlen. Dat meldt Entertainment Live. Vorige week dinsdag is een pilot opgenomen van ‘Bowling with the Stars’, welke gepresenteerd werd door Carlo Boszhard (links) en Irene Moors (midden).

Naar verluidt zal de show in het najaar worden uitgezonden door RTL 4. Er wordt gespeeld met twee teams van vier personen. De bekende deelnemers zijn Henny Huisman, Caroline Tensen, Froukje de Both, bokser Don Diego Poeder, Harm Edens, Jamai, Alwien Turner en presentatrice Tanja Jess. (via CarloIrene.nl)


U kunt niet meer reageren.

RTL 4 wil ‘Bowling with the Stars’

Geplaatst op wo 29 mrt 2006 om 10:23RTL 4 staat positief tegenover een programma waarin bekende Nederlanders gaan bowlen. Dat meldt Entertainment Live. Vorige week dinsdag is een pilot opgenomen van ‘Bowling with the Stars’, welke gepresenteerd werd door Carlo Boszhard (links) en Irene Moors (midden).

Naar verluidt zal de show in het najaar worden uitgezonden door RTL 4. Er wordt gespeeld met twee teams van vier personen. De bekende deelnemers zijn Henny Huisman, Caroline Tensen, Froukje de Both, bokser Don Diego Poeder, Harm Edens, Jamai, Alwien Turner en presentatrice Tanja Jess. (via CarloIrene.nl)


U kunt niet meer reageren.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.