1,6 miljoen kijkers voor Olympique Lyon – AC MilanDe kijkcijfers van woensdag 29 maart 2006 (SKO)

[hr][img=234,165 left]http://www.nu.nl/img.db?703161+s(234!x170!)[/img][u]Olympique Lyon – AC Milan (NOS, Ned2, 20:39)[/u] ? De NOS bracht gisteren live de wedstrijd Olimpique Lyon – AC Milan op de buis en scoorde daarmee [u]1.609.000 kijkers (madl: 24.3%)[/u]. De wedstrijd, de kwartfinale voor de Champions League, werd gelijk gespeeld (0 – 0). De finale van het kampioenenbal wordt op 17 mei in Parijs gespeeld.

Maar of Olympique Lyon daarbij zal zijn moet volgen- de week nog blijken. Om de finale in de Franse hoofdstad te halen zal Olympique Lyon dinsdag 4 april AC Milan in eigen huis moeten verslaan.

[hr][u]Entertainment Live (Talpa, 18:00)[/u] – De eerste aflevering scoorde maandag 108.000 kijkers, de tweede aflevering trok dinsdag 60.000 kijkers en gisteren werd de derde uitzending van het nieuwe shownieuwsprogramma Entertainment Live door [u]94.000 kijkers (madl: 2.4%)[/u] bekeken. E?n van de nieuwtjes die Evert Santegoeds in zijn programma behandelde, ging over zijn eigen blad Priv?. Dit weekblad moet 3000 euro betalen aan prinses Amalia en haar ouders kroonprins Willem-Alexander en prinses M?xima. Priv? publiceerde in september vorig jaar foto’s van het Oranje-gezin in badkleding. Naast de boete mag Priv? twee jaar lang geen inbreuk meer maken op de persoonlijke levenssfeer van prinses Amalia en haar ouders, behalve als sprake is van publiek functioneren van het koninklijk gezin. Houdt Priv? zich niet aan het vonnis dan moet het tijdschrift 50.000 euro betalen per foto van Willem-Alexander en M?xima. Op foto’s van Amalia zet de rechtbank een dwangsom van 100.000 euro per editie van het blad waarin de foto’s worden gepubliceerd, tot een maximum van 10 miljoen euro. “Vanaf vandaag wordt alles anders“, aldus hoofdredacteur Evert in Entertainment Live. “Ik haal het nu wel uit mijn hoofd om de familie nog te volgen met die hoge dwangsommen.

[hr][u]Crossing Jordan (Talpa, 22:11)[/u] – Talpa zendt sinds gisteren wekelijks de Amerikaanse misdaadserie Crossing Jordan uit. De zender gaat daarmee verder waar NET 5 was gebleven. Crossing Jordan draait om patholoog-anatoom Jordan Cavanaugh die altijd een stap verder gaat dan haar functie vereist en zo de recherche regelmatig dwarsboomt. Haar baas Garrett Macy moet haar speurwerk daarom regelmatig goed praten bij zijn meerderen. Gisterenavond maakte Jordan het wel heel bont. In de laatste aflevering van het eerste seizoen kreeg Jordan aanwijzingen over wie haar moeder had vermoord. Ze verliet in de eerste aflevering van het tweede seizoen – gisteren bij Talpa – daarom voor de zoveelste keer het mortuarium om rechercheur Woody te volgen in zijn speurtocht naar de mogelijke dader, maar dat bracht hen vijfduizend kilometer buiten Boston. Deze eerste aflevering uit het nieuwe seizoen van Crossing Jordan duurt eigenlijk anderhalf uur, maar is door Talpa in twee delen gehakt. Volgende week ziet de kijker of Garrett dit uitstapje van Jordan door de vingers ziet. Crossing Jordan werd gisteren door [u]183.000 kijkers (madl: 3.0%)[/u] bekeken bij Talpa.

[hr]

De TOP-lijsten van deze dag zijn twee weken

na dato helaas niet meer beschikbaar.

(Bron: StichtingKijkOnderzoek)

Meer in # Geen categorie

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen