Datingprogramma Tatum Dagelet uitgesteld

Veronica heeft besloten het nieuwe datingprogramma Weet wat je date! met Tatum Dagelet uit te stellen tot het najaar. In eerste instantie zou Tatum vanaf aanstaande maandag (3 april) wekelijks te zien zijn in deze nieuwe show. De reden voor het uitstel is dat het momenteel zo goed gaat met Veronica, laat een woordvoerster van de zender weten.

De zegsvrouw spreekt van een ‘strategische keuze’. Weet wat je date! wordt vanaf maandag vervangen door verleidelijke films die goed aansluiten op Temptation Island, dat vanaf deze datum weer te zien is. Deze films stonden eigenlijk gepland voor na de aflevering van Temptation Island op de woensdagavond. Op deze avond zal vanaf woensdag 5 april nu Criminal Minds worden uitgezonden.

Meer in # Geen categorie

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen