Kijkcijfer voorspellen: Schoondochter gezocht

Naar een idee van de weblogbezoekers, vanaf heden: ‘Kijkcijfer voorspellen’. Peil je voorspel- lende gave door de SKO-kijkcijfers van nieuwe shows of opmerkelijke uitzendingen te raden.

Voorspel vandaag de kijkersaantallen van:

Schoondochter gezocht (TROS, Ned2, 20:30) – De TROS gaat vanavond van start met Schoondochter gezocht, een spin-off van het zeer populaire Boer zoekt vrouw (KRO). In dit programma zijn het niet boeren die op zoek gaan naar een vrouw, maar mannen van 25 jaar en ouder die nog thuis wonen.

Net als bij Boer zoekt vrouw, ging een oproepafleve- ring vooraf aan de serie ‘Schoondochter gezocht’. Deze werd eind januari door 1,3 miljoen kijkers. De voorstelronde ‘Boer zoekt vrouw’ werd in november 2004 door 1,1 miljoen kijkers bekeken.

Boer zoekt vrouw werd een groot succes en scoorde op het hoogtepunt 3,2 miljoen kijkers. De eerste reguliere aflevering van de reeks Boer zoekt vrouw die na de oproepaflevering werd uitgezonden trok 1,8 miljoen kijkers. Gaat Schoondochter gezocht met Natasja Froger dit succes evenaren?

In de vervolguitzendingen van Schoondochter gezocht ziet de kijker hoeveel reacties de mannen hebben gehad naar aanleiding van de oproep in de eerste uitzending. De deelnemers hebben samen met hun ouders de stapels brieven en mailtjes zorgvuldig doorgenomen. Presentatrice Natasja Froger volgt in iedere aflevering ??n kandidaat en zijn moeder of vader die samen een lastige keuze moeten maken: wie is de favoriete schoondochter? Ze krijgen veel dames over de vloer, maken kennis met de potenti?le schoondochters en uiteindelijk blijven er twee vrouwen over die een nachtje mogen blijven logeren in het ouderlijk huis. De ochtend erop moet dan bij het ontbijt de beslissing vallen. In de eerste vervolguitzending is Jeroen Tulp te zien die met zijn ouders in Hoogvliet woont, vlakbij Rotterdam.

[hr]

De resultaten

Donderdag kon men de kijkcijfers van Schoondochter gezocht (TROS) voorspellen. In totaal zijn er 29 voorspellingen gedaan. Onderstaand een overzicht:

Schoondochter gezocht (SKO-kijkcijfer: 961.000)

Jaja zat met 9.000 kijkers verschil het dichtst bij het door SKO geregistreerde kijkcijfer.

[quote]Moppie – 999.000

rtl * nl – 985.000

Jaja – 970.000

Talpafan – 950.000

Mike – 923.00[/quote]

Gerda is de winnaar van maandag 27 februari

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen