786.000 kijkers voor Prison BreakDe kijkcijfers van donderdag 30 maart 2006 (SKO)

[hr][img=300,221 left]http://us.ent4.yimg.com/tv.yahoo.com/images/he/photo/tv_pix/fox/prison_break/_group_photos/wentworth_miller8.jpg[/img][u]Prison break (RTL5, 21:31)[/u] ? De derde aflevering van de Amerikaanse serie Prison Break scoorde gisteren [u]786.000 kijkers (madl: 12.0%)[/u] bij RTL 5. Vorige week werd de tweede aflevering van de nieuwe serie door 855.000 kijkers bekeken. Robin Tunney (foto: links) speelt advocate Veronica Donovan in de serie.

Mensen die mijn werk kennen, vragen zich af waarom ik televisiewerk doe, omdat ik nu minder films kan maken“, vertelt Tunney bij AVRO. “Het heeft niets met geld te maken: ik ben eerder platzak geweest en dat vond ik prima.

Ik vond het script van Prison break gewoon geweldig. Maar ik hou nog meer van onafhankelijke films. Al zijn die nog zo deprimerend om te zien – als er al iemand naar kijkt – en krijg ik geen cent betaald, dan nog is het een geweldig gevoel om te weten dat iemand mijn film heeft gehuurd en helemaal ontroerd is door mijn spel. Daar doe ik het voor.

[hr][u]RTL Boulevard (RTL4, 18:34)[/u] – De duizendste aflevering van RTL Boulevard werd vorige week dinsdag door 1.212.000 kijkers bekeken bij RTL 4. Eind augustus 2002 ging het programma de buis op. Beau van Erven Dorens en Albert Verlinde begonnen toen een entertainmentrubriek op het tijdstip dat sinds het verdwijnen van de ‘Vijf uur show’ weinig succesvol bleek. “Want ieder programma dat op dat tijdstip werd uitgezonden, verdween na een paar weken van de buis“, aldus Verlinde onlangs. “En daarvoor had ik nu het goed bekeken Shownieuws van Hart van Nederland verlaten. Ik leek wel gek! Ik weet nog dat ik na de eerste uitzending huilend naar huis reed. Ik wist het zeker: ik had de foute beslissing genomen. RTL Boulevard was een flop, de kijkcijfers zouden laag zijn en de recensies niet mals. Mijn huilblui bleek onnodig, want ons programma was eigenlijk direct een hit. In de voetsporen van ons programma bouwde SBS 6 de rubriek Shownieuws uit. De KRO deed met Terrazzo een mislukte poging.Evert Santegoeds presenteert sinds deze week Entertainment Live bij Talpa, dat gisteren 63.000 kijkers trok. “Ik wens iedereen veel succes, maar iets zegt mij dat Boulevard niet zomaar is na te maken. Wij gaan namelijk verder dan alleen maar het entertainmentnieuws brengen. De val van de Twin Towers, de moorden op Pim Fortuyn en Theo van Gogh; het werd allemaal behandeld in RTL Boulevard.” Boulevard werd gisteren door [u]867.000 kijkers (madl: 19.1%)[/u] bekeken. Later op de avond trok SBS Shownieuws 1.098.000 kijkers.

[hr][u]4 in het land (RTL4, 22:30)[/u] – Naast Diana Matroos en Daphne Lammers is ook Vivian Slingerland geregeld te zien in de actualiteitenrubriek 4 in het land. Slingerland is bekend van het programma Yachtvision. “Het was best even wennen toen ik begon bij 4 in het land“, vertelde Slingerland recentelijk in TROS Kompas. “Nieuws presenteren is toch anders, serieuzer. Wat ik er leuk aan vind, is dat ik altijd betrokken ben bij het nieuws, maar ook dat ik merk wat nieuws doet met mensen. Verder krijgen we veel trainingen en dat maakt het ook interessant. De lat wordt hoog gelegd, er wordt veel van me ge?ist. Radio doe ik inmiddels niet meer, dat werd te veel. Ik heb nu ook een gezin en dat staat toch echt op nummer ??n. Maar ik ben heel blij dat ik werk. Dat heb ik nodig, daardoor ben ik een leukere moeder. De opnamen voor Yachtvision zijn nu voorbij, maar de uitzendingen lopen nog. Voor dit programma trok ik er altijd lekker op uit en maakte ik lange dagen. Echt heel lange dagen, maar voor mij voelde het als vakantie. Met 4 in het land leer ik er heel veel bij en ben ik me aan het ontwikkelen; dat hangt nauwe samen met mijn persoonlijke groei. Ik doe nu iets dat ik echt leuk vind en dat is belangrijk, want ik heb gemerkt dat het leven te kort is om met minder genoegen te nemen.” 4 in het land werd gisteren door [u]631.000 kijkers (madl: 10.5%)[/u] bekeken.

[hr]

De TOP-lijsten van deze dag zijn twee weken

na dato helaas niet meer beschikbaar.

(Bron: StichtingKijkOnderzoek)

Meer in # Geen categorie

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen