303.000 kijkers voor Fok jou!De kijkcijfers van dinsdag 28 maart 2006 (SKO)

[hr][img=200,192 left]http://static.tvgids.nl/upload/f/fokjou_groot.jpg[/img][u]Fok jou! (NPS, Ned3, 23:06)[/u] ? De NPS zendt sinds gisteren de 5-delige dramaserie Fok jou! uit, waarvan de eerste aflevering door [u]303.000 kijkers (madl: 6.6%)[/u] werd bekeken. Fok Jou! gaat over een veertienjarig meisje dat in het loverboy-circuit belandt en uiteindelijk zelfs in een jeugdinrichting gestopt wordt. Rosita Wolkers, de kleindochter van schrijver Jan Wolkers, speelt de hoofdrol in de nieuwe dramaserie. Rosita is vroeger ook wel eens in contact gekomen met jeugdzorg, dus ze weet wat haar alter ego doormaakt. Ze gaat daar liever niet al te diep op in.

Rosita bij de GPD: “Het is in ieder geval goed met me gekomen. Maar ik ken wel meiden met wie het minder goed is gegaan, dus ik wist al wel wat van het onderwerp af.

Rosita volgt inmiddels het laatste jaar van het VMBO in Amsterdam. Fok jou! is het op waar gebeurde feiten gebaseerde verhaal van Anna, een meisje dat compleet de weg kwijt raakt: “Haar vrienden en muziek beheersen haar leven. Beltegoed en vrienden zijn het belangrijkste op straat. De vijfdelige serie begint op de dag dat Anna wordt vrijgelaten uit de jeugdgevangenis. Ze is er klaar voor om weer naar huis te gaan, maar uitgerekend die dag gebeurt er iets vreselijks.” Rosita heeft nog nooit eerder geacteerd. “Ik vond het heel leuk om mee te doen. Ik mocht met stoelen gooien. Dat was eigenlijk best leuk om te doen. Net als de vechtsc?nes. Maar toch weet nog niet zeker of ik actrice wil worden. Ik ben veranderd tijdens de opnames. Zo ben ik een stuk volwassener geworden. En als zie ik zie hoe het verder gaat met Anna, realiseer ik me hoeveel geluk ik heb gehad dat het goed met me is afgelopen. En alle aandacht die ik van de media krijg is toch ook wel heel erg leuk.

[hr][u]Entertainment Live (Talpa, 18:00)[/u] – De tweede aflevering van het showbizzprogramma Entertainment Live is gisteren door [u]60.000 kijkers (madl: 1.5%)[/u] bekeken. Maandag ging het Talpa-programma met Anouk Smulders en Evert Santegoeds van start met 108.000 kijkers. De een-tweetjes tussen Anouk en Evert zijn redelijk Boulevard-achtig, vertelde Evert recentelijk bij BN / De stem. “Zij presenteert op camera en geeft mij de onderwerpen aan.” In de media gaf Evert onlangs te kennen het kopieergedrag van SBS Shownieuws beu te zijn. Dat ze nu ook met een helikopter in de lucht hangen (boven de huizen van sterren, red.). Iedereen weet toch dat ik dat al lang heb gedaan. “Dat ze dat na het jatten van De Veerkampjes en de boer nu ook gaan doen.” Evert denkt dat zijn rubriek vooral verschilt met het tempo waarin hij het nieuws brengt. “Met Anouk Smulders presenteer ik in 25 minuten tijd dagelijks twintig primeurs en andere wetenswaardigheden“, aldus Santegoeds.

[hr][u]Lotte (Talpa, 19:02)[/u] – De telenovelle Lotte is dagelijks het kijkcijferhoogtepunt in de vooravond van Talpa. Zo trok het programma gisteren [u]276.000 kijkers (madl: 5.7%)[/u]. Talpa zendt de serie vijf dagen per week uit. De reeks gaat over de lelijke Lotte die carri?re maakt in een modeconcern. Hoofdrol- speelster Nyncke Beekhuysen zit in ieder geval 200 afleveringen aan Lotte vast. “Ik mag niet ski?n en bungeejumpen, of zo“, vertelde Nyncke onlangs bij Veronica. “Erger vind ik het dat je niet ziek kan worden. Ik ben al twee keer doorgegaan, terwijl ik ziek was. Ik kreeg van de droge lucht in de studio ook korsten op m’n lippen. Scheelde ook weer in de grime. De eerste week dat ik rondliep op de set, wist niet iedereen dat ik de hoofdrolspeelster was. Toen merkte ik opeens dat mensen anders dan ik gewend was op me reageerden. Eigenlijk werd er gewoon n?et op mij gereageerd. Mooie mensen krijgen eerder aandacht, lijkt me. Voor de transformatie moet ik elke dag krullers in, een beugel in en ze maken de anderen nog mooier dan ze al zijn. Ik kom nu in de fase dat ik die krullen vergeet en gewoon boodschappen mee ga doen. Hartstikke fijn, iedereen negeert me.

[hr]

De TOP-lijsten van deze dag zijn twee weken

na dato helaas niet meer beschikbaar.

(Bron: StichtingKijkOnderzoek)

Meer in # Geen categorie

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Groeit Jan Versteegh ooit uit tot een A-ster?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen