Rik Felderhof met nieuw tv-programma

Rik Felderhof zal in het najaar waarschijnlijk te zien zijn met een nieuw programma waarin hij gaat logeren bij bekende Nederlanders die hij eerder te gast heeft gehad in zijn programma Villa Felderhof. Dat meldt RTL Boulevard. In Villa Felderhof ontvangt Rik per aflevering steeds twee bekende Nederlanders in een Frans landhuis.

Rik gaat nu dus een paar dagen logeren bij de BN’ers die hij al eens in Villa Felderhof heeft ontvangen. Er zijn al diverse BN’ers benaderd om mee te doen aan het nieuwe programma. Lucille Werner, Sylvana Simons, Daphne Bunskoek, Albert Verlinde en Guus Meeuwis zijn enkele BN’ers die hebben gelogeerd in Riks ‘Villa Felderhof’.

1 Commentaar
Nieuwste
Oudste Meest gewaardeerde
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
Mediacourant.nl » Blog Archive » Ernst Daniël Smid presenteert ‘Wonderlijke wegen’
juni 22, 2006 08:06

[…] Het nieuwe programma Wonderlijke Wegen is vanaf zaterdag 9 september om 18.30 uur te zien bij de NCRV op Nederland 2. Op diezelfde 9 september introduceert de NCRV op hetzelfde net rond 20.15 uur ook de 10-delige reeks Felderhof logeert (zie eerder), waarin Rik Felderhof op bezoek gaat bij bekende Nederlanders die ooit bij hem in de Villa te gast waren voor het programma Villa Felderhof. […]

Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen