Rik Felderhof met nieuw tv-programma

Rik Felderhof zal in het najaar waarschijnlijk te zien zijn met een nieuw programma waarin hij gaat logeren bij bekende Nederlanders die hij eerder te gast heeft gehad in zijn programma Villa Felderhof. Dat meldt RTL Boulevard. In Villa Felderhof ontvangt Rik per aflevering steeds twee bekende Nederlanders in een Frans landhuis.

Rik gaat nu dus een paar dagen logeren bij de BN’ers die hij al eens in Villa Felderhof heeft ontvangen. Er zijn al diverse BN’ers benaderd om mee te doen aan het nieuwe programma. Lucille Werner, Sylvana Simons, Daphne Bunskoek, Albert Verlinde en Guus Meeuwis zijn enkele BN’ers die hebben gelogeerd in Riks ‘Villa Felderhof’.

Meer in # Geen categorie

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen