Winnaar ‘Tobbers & Toppers’ beloond met contract

[img=210,218 left]http://www.rtl.nl/_internal/cimg!0/modtpd8scnln1d.jpeg[/img]RTL 5 zendt vanaf zaterdag 4 maart acht weken lang tussen 17.30 en 18.00 uur het nieuwe programma Tobbers & Toppers uit, waarin mensen worden geholpen bij het maken van een carri?reswitch. Coach Frank van Leer (foto) begeleidt de kandidaten. De deelnemers aan de afvalrace worden op de voet gevolgd als zij hun eerste stappen zetten naar het begin van een nieuwe loopbaan. De kijker thuis krijgt ondertussen zo nu en dan vacature-overzichten te zien.

Tobbers & Toppers begint met een selectiedag, waarop de acht uitverkoren deelnemers zich onderwerpen aan een aantal beroepsgerichte tests, waaruit niet alleen hun vaardigheden maar ook hun zwakke punten naar voren komen. De geselecteerden ontvangen een speciale training van Frank van Leer.

De training is specifiek op hen persoonlijk en hun nieuwe functie is toegesneden. In de eerste vier afleveringen strijden er steeds twee kandidaten tegen elkaar in dezelfde beroepscategorie. De overgebleven vier deelnemers moeten vervolgens tijdens een weekstage een praktijkopdracht tot een goed einde brengen. In de laatste uitzending voeren de twee overgebleven toppers een allesbeslissende stage-opdracht uit. De kandidaat die dit het beste doet, wordt beloond met een gegarandeerd jaarcontract voor de baan die bij hem of haar past. Tobbers & Toppers wordt ??n dag na de uitzending op RTL 5 herhaald op RTL 4, tussen 16.30 en 17.00 uur.

Meer in # Geen categorie

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen