‘Toppers’ niet van start

[img=200,205 left]http://www.talpa.tv/upload_mm/1/3/9/1966058461_1999999712__MG_0253_200x200.jpg[/img]De real life soap rond Ren? Froger, Gerard Joling en Gordon gaat hoogstwaarschijnlijk helemaal niet meer door. Dat meldt de Telegraaf. Gordon schijnt volgens de krant zo ziek te zijn dat Talpa de serie helemaal uit de programmering heeft geschrapt. Eerder was er alleen sprake van uitstel van het programma.

Begin van het jaar kwam Gordon vervroegd terug van Cura?ao en nam op advies van zijn arts een rustperiode. Dit om zijn ziektebeeld reumato?de artritis te helpen genezen.

?Met reuma leef ik al jaren. Het zijn alleen de bijwerkingen van sommige medicijnen waar ik ziek van word. Op dit moment is rust mijn beste raadgever en luister ik naar mijn lichaam?, aldus Gordon destijds. [u]Telegraaf[/u]

Meer in # Geen categorie

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Begrijpt u dat Maxime Meiland niet echt geliefd is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen