Kijkcijfer voorspellen: Mr. Romance

Naar een idee van de weblogbezoekers, vanaf heden: ‘Kijkcijfer voorspellen’. Peil je voorspel- lende gave door de SKO-kijkcijfers van nieuwe shows of opmerkelijke uitzendingen te raden.

Voorspel vandaag de kijkersaantallen van:

[img=250,237 right]http://www.oxygen.com/specials/contest/MrRomance/images/over_main.jpg[/img]Mr. Romance (NET5, 20:30 / 21:30) – NET 5 zendt vanaf vanavond het programma Mr. Romance uit, de zoektocht naar het nieuwe model op de cover van de Harlequinromans. Twaalf mannen gaan de strijd met elkaar aan. Zij moeten bewijzen ‘Mr. Romance’ te zijn.

De kandidaten moeten onder meer in zwembroek op een podium paraderen voor een vrouwelijk publiek. Verder moeten de deelnemers een ‘romance boot camp’ overleven en naar de ‘romance academy’ gaan om te leren hoe je vrouwen het hof moet maken. Naast dat de winnaar drie keer op de omslag van een roman zal verschijnen, wint de beste tevens 50.000 dollar. Het programma, dat in Amerika te zien is bij Oxygen, wordt gepresenteerd door Fabio.

[hr]

De resultaten

Woensdag kon men de kijkcijfers van Mr. Romance (NET 5) voorspellen. In totaal zijn er 28 voorspellingen gedaan. Onderstaand een overzicht:

Mr. Romance (SKO-kijkcijfer: 204.000)

Laura zat met 8.000 kijkers verschil het dichtst bij het door SKO geregistreerde kijkcijfer.

[quote]Simon – 222.000

D’amsterdammerje – 218.000

Laura – 212.000

Jordy II – 193.000

Sander – 180.000[/quote]

Theo en Hypogastricus zijn de winnaars van zondag 29 januari

Meer in # Geen categorie

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Begrijpt u dat Maxime Meiland niet echt geliefd is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen