Willem Wever redt leven

Het NCRV-programma Willem Wever heeft een leven gered. Dat meldt een woordvoerder van de omroep. De familie Ritsema uit Stiens keek afgelopen zaterdagavond naar een uitzending van het programma, waarin de vraag ‘Wat moet je doen als je door het ijs zakt?’ werd behandeld. “Achteraf bleek dat de redding te zijn van de 9 jarige zoon des huizes“, aldus de woordvoerder.

De dag na de uitzending ging de 9-jarige jongen schaatsen op een pas bevroren sloot in de buurt. Plotseling zakte hij door het ijs. “Door direct in praktijk te brengen wat hij de vorige dag had gezien in het item van Willem Wever kon hij zich redden. Om aan de kant te komen kreeg hij ook nog hulp van een omstander.

De ouders van de 9-jarige jongen zijn het programma dankbaar. “De ge?motioneerde ouders hebben de redactie van Willem Wever bedankt voor het brengen van het item in een zeer hartelijke e-mail.

Meer in # Geen categorie

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Begrijpt u dat Maxime Meiland niet echt geliefd is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen