Talpa volgt politiediensten in nieuwe docusoap

In de nieuwe docusoap 4 X Blauw volgt Talpa vanaf maandag 3 april rond 22.30 uur vier politiediensten. In het verkeer, bij de spoorwegen, in de luchtvaart en op het water is de politie actief. “In 4x blauw worden de politiediensten gevolgd in hun spannende en soms gevaarlijke werkzaamheden“, laat Talpa weten.

Op diezelfde maandag introduceert Talpa tevens het dagelijkse (18.30 uur) programma 7 plagen, waarin vier Nederlanders en vier Belgen hun intrek nemen in aangrenzende huizen. In deze twee aangrenzende huizen spelen ze diverse spellen tegen elkaar.

De winnaars van een spel mogen hun buren pesten met een plaag, zoals ze met vijf biggen in huis opzadelen. “Of ervoor zorgen dat hun complete interieur wordt verwijderd“, meldt Talpa. “Pesterijen die op zichzelf overkomelijk zijn, maar die bij elkaar opgeteld na verloop van tijd ondraaglijk worden. Want elke plaag duurt voort totdat de Vlamingen ?f de Nederlanders zich gewonnen geven? en hun rivalen er met de Jackpot van tienduizenden euro?s vandoor gaan!

In april keert ook een nieuwe reeks van Expeditie Robinson terug onder de titel Expeditie Robinson: Strijd der Titanen. Vanaf maandag 3 april (20.30 uur) is het zover: op een onbewoond eiland gaan zeventien gerenommeerde deelnemers van de voorbije zes edities Expeditie Robinson de strijd met elkaar aan. “Expeditie Robinson ? Strijd der Titanen herbergt alle ingredi?nten die dit programma zo succesvol maken. Met nog wat extra peper, want de titanenstrijd wordt zwaarder en spectaculairder dan ooit.” Het deelnemersveld bestaat onder anderen uit de winnaars uit 2000, 2001 en 2004. De avonturiers wordt aangevuld met de meest opvallende kandidaten uit de afgelopen zes jaar.

Meer in # Geen categorie

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Begrijpt u dat Maxime Meiland niet echt geliefd is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen