Talkshow Albert Verlinde vanaf 7 april

[img=170,177 left]http://www.bluecircle.tv/upload/program3_1.jpg[/img]Albert Verlinde is vanaf vrijdag 7 april te zien in zijn eigen talkshow, waarin hij wekelijks ‘bijzondere’ gasten ontvangt en actuele zaken behandelt. In tegenstelling tot wat Shownieuws meldde gaat de talkshow niet Alberts Weekendshow heten.

Het RTL 4-programma gaat de titel Albert dragen. Al in maart gaat de populaire amusementsshow Dancing with the stars van start bij de zender. Vanaf zaterdag 25 maart vormt het goed bekeken dansprogramma samen met Lotto Weekend Miljonairs, dat al op 4 maart van start gaat, de nieuwe zaterdagavond van RTL 4.

Zusterzender RTL 7 gaat zich vanaf april nog meer profileren als de herhaalzender van RTL Nederland.

Tussen half negen en half elf ’s avonds brengt de zender dagelijks ‘het beste van RTL 4 en RTL 5′. Daaronder verstaat de herhaalzender programma’s als Albert, Baantjer, Bureau Misdaad en Herman Zoekt Chef. Dit laatste programma is vanaf donderdag 6 april (21.30 uur) te zien bij RTL 5. Herman den Blijker gaat in dit programma op zoek naar een chef-kok voor zijn nieuwe restaurant in Amsterdam. Acht kandidaten moeten bewijzen dat zij geschikt zijn voor de job.

In april komt RTL 5 verder met Britains Next Topmodel. In het Britse vervolg op America?s Next Topmodel, dat vanaf zaterdag 1 april rond 19.00 uur te zien is, strijden twaalf mooie Engelse meisjes om een felbegeerd modellencontract. In My First Home, vanaf zondag 2 april rond 19.00 uur bij RTL 5, ziet de kijker hoe starters afwegingen maken bij de aankoop van hun eerste huis. Op dinsdag 11 en donderdag 13 april brengt de zender een speciale aflevering van CSI: Miami en CSI: NY. In een gezamenlijke uitzending bundelen Mac Taylor en Horatio Caine hun krachten. Ze volgen de sporen van Miami naar New York en stuitten op de bloeddorstige Henry Darius. Het hele CSI team belandt in een race tegen de klok om de psychopaat te pakken te krijgen, voordat hij een nieuwe moord pleegt.

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen