Start nieuwe CSI-series op RTL 4 en RTL 5

RTL brengt vanaf eind februari nieuwe seizoenen van de CSI-reeksen op de buis bij RTL 4 en RTL 5. Op dinsdag 28 februari start RTL 5 met het vierde seizoen van CSI: Miami (20.30 uur) en vanaf donderdag 2 maart is het tweede seizoen van CSI: New York (20.30 uur) te volgen. RTL 4 begint op maandag 6 maart met alweer het zesde seizoen van Crime Scene Investigation (21:30).

CSI wordt tegenwoordig in meer dan tweehonderd landen uitgezonden. “In ’thuisland’ de VS is ‘CSI’ met rond de 30 miljoen kijkers de best bekeken (drama)serie“, vertelt een woordvoerder van RTL.

In talloze andere landen, waaronder Spanje, Australi?, Itali?, Portugal en Nederland, is het de best bekeken buitenlandse serie (hier met gemiddeld 1,2 miljoen kijkers). In Duitsland moet CSI slechts ??n serie voorlaten: CSI: New York. In Frankrijk staat CSI: Miami bovenaan de lijst van best bekeken buitenlandse series. CSI: Miami staat in Nederland op de tweede plaats van best bekeken buitenlandse series, op de voet gevolgd door CSI: New York.

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen