520.000 kijkers voor Jensen!



De kijkcijfers van maandag 20 februari 2006 (SKO)

[hr][u]Jensen! (RTL5, 22:31)[/u] ? RTL 5 kan de titel ‘best bekeken late night talkshow’ blijven voeren voor het gelijknamige programma van Robert Jensen. Met [u]520.000 kijkers (madl: 8.3%)[/u] versloeg hij Barend & van Dorp die dit seizoen pas na elf uur ’s avonds te zien zijn. Frits Barend en Henk van Dorp scoorden 242.000 kijkers (madl: 5.6%) voor televisiezender Talpa.

Bij Jensen was Henkjan Smits de hoofdgast. Bij Barend & van Dorp schoof schrijfster Heleen van Royen aan tafel. Naar verluidt verschijnt Van Royen binnenkort in de Playboy. De schrijfster zou de cover van het december- nummer gaan vullen. “Het belooft een spannende foto- sessie te worden“, zegt hoofdredacteur J. Heemskerk.

[hr][u]Stembus (NOS, Ned1, 19:27)[/u] – Via Nederland 1 zijn de komende twee weken twee stembussen te zien. Een groen tweedehands Volkswagenbusje van Goedemorgen Nederland en een oude rode Citro?n van de NOS zullen Nederland doorkruisen op zoek naar onderwerpen die leven tijdens de gemeenteraadsverkiezingen van 7 maart. Beide programma’s besloten met een bestelbusje de stembusstrijd rond de raadsverkiezingen te volgen. Eindredacteur Jeroen Compeer van Goedemorgen Nederland in de GPD-bladen: “We wisten het van elkaar niet. Ik was wel even verbaasd toen ik er achter kwam. Het is een beetje dubbelop, zeker omdat we ook allebei via Nederland 1 uitzenden.” De komende twee weken komt Goedemorgen Nederland (247.000 kijkers) elke dag een reportage uit het land over een lokale kwestie. Joost Karhof is het gezicht van de NOS-Stembus. Hij presenteert elke dag een live praatprogramma uit een van de elf plaatsen die de stembus aan doet. Karhof: “Onderzoeker Maurice de Hond heeft de vijftien grootste problemen en ergernissen in kaart gebracht en wij hebben bij elf daarvan een gemeente gezocht waar die kwestie erg speelt. In Nijmegen gaat het bijvoorbeeld over het verkeer en in Etten Leur heeft een wethouder van alles gezegd over armoede.” NOS Stembus werd gisteren door [u]380.000 kijkers (madl: 5.9%)[/u] bekeken.

[hr][u]Bobslee?n Olympische Spelen Tweevrouwsbob (NOS, Ned2, 17:29)[/u] – De NOS deed gisteren- middag tussen 17:30 en 18:15 verslag van het bobslee?n. Het koppel Ilse Broeders en Jeannette Pennings zijn tijdens de eerste afdaling van het bobsleetoernooi gecrasht. Het duo schoof in een bocht onderuit, ging over de kop en gleed een flinke tijd door op de kant. Het tweetal raakte niet ernstig gewond. Pennings had last van pijn in de schouder en schaafwonden. Broeders kwam er met de schrik van af. “Ik weet niet wat er precies gebeurd is“, vertelt Broeders in De Telegraaf. “We hebben ruim twee jaar geen crash gehad en dan is dit het laatste waar je van uitgaat.” Broeders en Pennings vormen een ervaren tweetal. Op de Winterspelen vier jaar geleden in Salt Lake City eindigden ze als tiende. De Tweevrouwsbob-uitzending werd door [u]1.083.000 kijkers (madl: 26.2%)[/u] bekeken.

[hr]

De TOP-lijsten van deze dag zijn twee weken

na dato helaas niet meer beschikbaar.

(Bron: StichtingKijkOnderzoek)

Meer in # Geen categorie

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen