Idol-Ellen niet blij met manier van wegstemmen

Idols-kandidate Ellen geeft in RTL Boulevard aan niet blij te zien met de wijze waarop de Idols-uitslag gehouden werd afgelopen zaterdag. Gewoonlijk lopen degenen die op de Idols-krukken moeten gaan zitten het risico eruit gestemd te worden. Ellen en Harm bleven echter achter op de bank en dachten dat ze door waren naar de volgende liveshow. De rollen waren nu echter omgedraaid. De achterblijvers liepen het risico om weggestemd te worden. Uiteindelijk moest Harm Idols verlaten.

De kruk is wel het moment waar iemand naar huis wordt gestuurd“, vertelt Ellen bij Boulevard. “Dus Harm en ik gingen elkaar gewoon feliciteren.

Toen in ??n keer waren de rollen omgedraaid en dacht ik: ‘wat een spelletje zeg’. Tegen elkaar zeiden we al: ‘Pas op, als je met Ellen op die kruk overblijft weet je zeker dat je naar huis moet. Ik dacht dat Harm gewoon het slechts heeft gepresteerd afgelopen zaterdag en ik vind altijd wel dat de slechtste naar huis moet.” Ellen hoopt zaterdag weer op een reguliere uitslag-uitzending.

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen