Shownieuws hele week in het teken van Oscars

Het SBS 6-programma Shownieuws staat vanaf vanavond in het teken van de 78e uitreiking van de Oscars. De felbegeerde beeldjes worden zondag 5 maart uitgereikt in Los Angeles.

Shownieuws besteedt tot en met maandag 6 maart iedere dag aandacht aan dit prijzencircus. Ren? Mioch doet vanuit Hollywood voor Shownieuws verslag van de Oscaruitreiking.

Van maandag tot en met vrijdag stelt Shownieuws iedere dag een andere genomineerde ster voor. Vanavond staat Charlize Theron centraal, dinsdag gaat de ‘sterstory’ over Reese Witherspoon, woensdag is het de beurt aan George Clooney en donderdag aan Matt Dillon. Vrijdag staat Johnny Depp centraal in de sterstory.

Zaterdag 4 maart zendt Shownieuws een reportage uit over de altijd belangrijke galajurken en pakken waarin de Hollywood-sterren hun opwachting maken op de rode loper. Ren? Mioch spreekt met de ontwerpers over do?s en don?ts van dit jaar. Maandagavond 6 maart zendt Shownieuws een uitgebreide terugblik uit van de Oscaruitreiking. Ren? Mioch interviewt de sterren vooraf en na afloop op de rode loper en geeft een overzicht van de winnaars en verliezers van de Oscars.

Meer in # Geen categorie

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen