‘538 Seconds of fame’ in de nacht bij Talpa

[img=250,164 left]http://home.planet.nl/~will1856/Mediakrant/538limousine.JPG[/img]Talpa zendt half maart de eerste reeks van 538 Seconds of Fame ’s nachts uit. Tussen maandag 13 en vrijdag 17 maart zijn iedere dag tussen 01.30 en 02.00 uur compilaties te zien van ‘leuke, spannende en maffe’ amateurfilmpjes.

Iedereen die ‘hilarische momenten’ aan de rest van Nederland zou willen laten zien, kan zijn filmpje uplouden via de websites van Radio 538 of Talpa. “De leukste, spannendste en mafste filmpjes worden uitgezonden in een compilatie van 538 seconden op Talpa TV.

Een woordvoerder van Radio 538 legt uit: “Je moet een korte video gebaseerd op een bepaald thema insturen. Iedere maand is er een nieuw thema, de eerste is Studenten & Feest. Verder komen onder meer Studenten & Geld, Studenten & Bier en Studenten & Snelheid aan bod. Via internet kan gestemd worden op de inzendingen. (..) Krijgt jouw filmpje de meeste stemmen, dan win jij de Radio 538 Studentenfuif voor je studentenvereniging, vrienden of studiegenoten.

Meer in # Geen categorie

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen