SBS 6 met ‘unieke promotiecampagne’

SBS 6 is deze week gestart met “een unieke promotiecampagne” op televisie voor het nieuwe programma De superhuisvrouw. Dat meldt een woordvoerder van de zender.

De Superhuisvrouw is het laatste red- middel voor gezinnen die van het huis- houden een puinhoop maken. Elke week gaat superhuisvrouw Anna Koetse (56) op pad om een gezin te helpen.

De promotiecampagne van SBS houdt in dat de kijker in ??n avond een volledig beeld krijgt van de metamorfose die het programma realiseert. “Verdeeld over zo?n 10 promofilmpjes is te zien hoe Anna Koetse de bezem door een noodlijdend huishouden haalt“, aldus de woordvoerder. In de eerste aflevering bezoekt Anna een familie in Baarn. Bij deze familie is het huishouden in het slop geraakt. Koetse heeft ??n week de tijd om alle problemen van dit huishouden op te lossen. “Anna Koetse is moeder, echtgenote, zelfstandig ondernemer ?n huisvrouw. Met haar grote schat aan levenservaring, creativiteit en organisatietalent is zij zeer bedreven geraakt in het combineren van alle aspecten in haar leven, met name het runnen van een optimaal huishouden.

De Superhuisvrouw is vanaf donderdag 23 februari om 20.30 uur te zien bij SBS 6.

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen