Zangeressen van Raffish gaan solo verder

De leden van de meidengroep Raffish, die voortkwam uit het RTL 4-programma Popstars – the rivals, hebben besloten na ruim een jaar van samenwerking ieder hun eigen weg te gaan. Een paar weken terug kondigde ook de Popstars-jongensgroep Men2B aan te stoppen.

De vier jonge leden van Raffish, Esri, Lianne, Sharon en Nora (Eva heeft de groep al in november verlaten), kijken volgens artiestenbureau Jan Vis terug op “een mooie en bijzondere tijd en zijn dankbaar voor de kans die zij gekregen hebben“, aldus een woordvoerder.

Nu vinden ze het tijd om verder vooruit te kijken en zullen ze zich volledig storten op hun solocarri?res.” Nora gaat onder leiding van een internationaal productieteam een rockplaat opnemen. Esri is blij dat ze zich kan gaan richten op het maken van muziek die dichter bij haar hart staat. Esri: ?Ik wil muziek gaan maken met als inhoud een spirituele boodschap.? Lianne heeft inmiddels een overeenkomst getekend bij CTM voor de release van een tweetal singles die in eerste instantie in Belgi? uitgebracht zullen gaan worden. Sharon werkt momenteel in een studio aan een R&B plaat. “Ik wil vooral veel blijven optreden en een krachtige show neer te zetten“, aldus Sharon.

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen