Sandra Reemer wil terug op de buis

[img=251,357 left]http://home.planet.nl/~will1856/Mediakrant/brinkreemer.JPG[/img]Presentatrice Sandra Reemer wil een spiritueel programma gaan maken. Dat zegt zij bij de AVRO. Reemer geeft aan ‘graag’ weer iets te willen presenteren op de televisie. “Alleen doe ik er weinig moeite voor om dat wereldkundig te maken“, vertelt Sandra.

Misschien moet daar maar eens verandering in komen“, vervolgt de 55-jarige presentatrice die onlangs samen met Jos Brink te zien was in ‘Wedden dat?’. “Wat me leuk lijkt is een niet t? serieus programma, maar ook niet met al te veel toeters en bellen. Dat past niet meer bij me. Waar ik aan denk is een programma over spiritualiteit. Informatief en bedoeld om mensen een hand te reiken.

Reemer was gisteren ??n van de kandidaten in De Mike & Thomas Show. Zij zat in een team met Spinvis en Birgit Schuurman. “Ik hou van de humor die Mike en Thomas hebben“, vertelt Sandra. “Elke keer sta ik er weer versteld van waar ze die grappige onzin vandaan halen.” Sandra komt graag naar de studio voor gastoptredens in televisieprogramma’s. Ze noemt het ‘de krentjes in de pap’.

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen