Tatum Dagelet voelt zich in de kou gezet

[img=200,204 left]http://www.ad.nl/multimedia/archive/00006/dagelet_6412h.jpg[/img]Tatum Dagelet voelt zich in de kou gezet door het programma Uit het leven op Talpa, dat ze aanvankelijk presenteerde. Dat meldt het Algemeen Dagblad. Vorig jaar was Dagelet te zien in de pilot van het programma. In de uiteindelijke versie van Uit het leven, waarin vijf ex-prostituees het vak proberen achter zich te laten door in een eetcaf? te werken, is ze niet te zien, omdat Talpa uiteindelijk toch geen presentatrice wilde.

Prima hoor, want mijn rol sloeg toch nergens op“, zegt Dagelet. “Maar ik baalde wel erg van de manier waarop ik ben afgeserveerd. Een zakelijk telefoontje van de producent, die eerst bedelde of ik alsjeblieft wilde meewerken. Toen ik eenmaal had toegezegd ben ik er met hart en ziel voor gegaan.

Ik heb uren met die vrouwen gesproken, was echt door hun verhalen geraakt“, vervolgt de presentatrice. “Toch werd ik niet eens uitgenodigd om de opening van het eetcaf? bij te wonen! Ik had desnoods wel broodjes willen smeren. Dat heeft me echt geraakt.” [u]AD[/u]

Meer in # Geen categorie

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen