De Lama’s genomineerd voor Gouden Roos

Het BNN-programma De Lama’s is genomineerd voor de Gouden Roos van Luzern in de categorie comedy. Het is voor de vierde keer dat een programma van BNN wordt genomineerd. In 2002 kreeg De Nationale IQ Test een nominatie, in 2004 het programma Egoland en in 2005 Mystery Party.

De prijs wordt voor de 46ste keer uitgereikt en de uitreiking vindt plaats op 29 april. Het programma De Lama’s, dat te zien is op Nederland 2, is gebaseerd op de succesvolle Channel 4-serie Whose line is it anyway.

Net als in de Engelse show komt het in De Lama’s aan op het improvisatietalent van de panelleden en de inbreng van het publiek. Het vaste team van De Lama’s bestaat uit Arie Koomen, Ruben van der Meer, Sara Kroos, Tijl Beckand en Ruben Nicolai. Het programma wordt gepresenteerd door Patrick Lodiers. “Het is al een enorm feest om De Lama’s te maken: het is namelijk humor en altijd verrassend“, vertelt Lodiers. “Welnu: deze nominatie is ook zeer verrassend en bovendien zeer feestelijk!” De afgelopen zeven weken werd het programma op zaterdagavond uitgezonden. “Wekelijks keken ruim ??n miljoen mensen naar de improvisatietalenten van De Lama’s“, zegt een woordvoerder van BNN. “Afgelopen weekend werd de voorlopig laatste aflevering van uitgezonden, maar ze komen terug en hoe!

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen