Nance heeft het druk bij SBS 6

Presentatrice Nance Coolen heeft het druk bij SBS 6. De presentatrice is onlangs aan een nieuw project gestart: Retourtje geluk. In dit programma, dat vanaf zaterdag 18 maart acht weken lang te zien is rond 22.00 uur op SBS 6, kunnen mensen iemand uitnodigen voor een treinreis. De trein fungeert vervolgens als studio en de treinreis wordt gebruikt om een boodschap over te brengen.

In het begin had ik zoiets van: als het alleen maar een soort van datingshow wordt, vind ik het misschien iets te makkelijk“, vertelt Nance bij Shownieuws.

Maar nu zie ik hoe breed het wordt eigenlijk en dit is wel mijn ding.” Nance, die tot nu toe vooral een beperkte rol had in de programma’s die ze presenteerde, denkt dat de kijkers nu een andere kant van haar te zien krijgen. “Ik denk ook een beetje een brutale kant, gewoon anders. Wat is er nou leuk aan als je iemand constant maar hetzelfde hoort zeggen, van ‘pak maar een bal’. Daar ben je op een gegeven moment wel op uitgekeken. Nu is het gewoon anders. Ik praat!

Daarnaast is de presentatrice bezig met een nieuw seizoen van Stay or go. “We zijn daar nu ook voor aan het draaien, dus ik heb het lekker druk. Ik werk bijna nu zeven dagen in de week. We gaan weer bij acht nieuwe gezinnen langs die ontzettend twijfelen tussen verhuizen of verbouwen.

Meer in # Geen categorie

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen