955.000 kijkers voor CSI: MiamiDe kijkcijfers van dinsdag 31 januari 2006 (SKO)

[hr][img=210,180 left]http://www.rtl.nl/soaps/csimiami/images/csi_miami_cast_210x186.jpg[/img][u]CSI: Miami (RTL5, 20:34)[/u] ? De actieserie CSI: Miami weet wekelijks tegen de miljoen kijkers te scoren bij RTL 5. In 2002 was acteur Rory Cochrane (link) te zien in de eerste aflevering van CSI: Miami. Hij speelt forensisch onderzoeker Tim Speedle in de serie, maar al na een paar afleveringen heeft hij genoeg van het opnameschema en overweeg hij te stoppen.

Vanwege het hoge salaris en de grote populariteit blijft hij in totaal twee seizoenen hangen. “Ik kreeg steeds meer het gevoel dat niet ik, maar de serie de controle over mijn leven had“, vertelt de acteur bij de AVRO. Hij vraagt de makers om zijn contract te ontbinden en dat gebeurde.

Er zat wel een voorwaarde aan vast: hij mag tot 2008 niet in andere televisieseries meer opduiken. In de eerste aflevering van het derde seizoen werd hij de dood ingeschreven. “Tim overleed door een kogel. Beetje jammer dat de makers niet de creativiteit hadden om hem op een originele manier te laten sterven. Doodgeschoten worden is iets wat iedereen kan bedenken.” Cochrane was gisteren te zien in een herhaling van CSI: Miami, die door [u]955.000 kijkers (madl: 13.7%)[/u] bekeken werd.

[hr][u]De inbreker (AVRO, Ned2, 22:02)[/u] – De AVRO bracht ook gisteren weer een aflevering van De inbreker op de buis, waarin ex-inbrekers Theo en Evert proberen in te breken in een huis van een gezin dat zich heeft opgegeven. Theo (45) heeft twintig jaar ervaring als inbreker. De opbrengsten van zijn rooftochten gingen op aan coca?ne en gokken. Nu heeft hij een eigen bedrijfje als beveiligingsad- viseur. Als inbreker pak je alles wat geld oplevert. Je staat er echt niet bij stil dat mensen ergens aan gehecht zijn. Alles wat je meeneemt kan je voor ongeveer eenderde van de werkelijke waarde weer verkopen, alleen goud levert iets meer op. Ik weet nog precies hoe het allemaal werkt, ik ben het niet verleerd, maar nu doe ik er iets positiefs mee. Evert (42) brak vijftien jaar lang dagelijks in woningen in om zijn verslaving aan alcohol en drugs te bekostigen. In 1998 liet hij zich vrijwillig opnemen om van zijn verslaving af te komen. Sinds dien geeft hij voorlichting op scholen. Evert: “Als ik inbrak was ik altijd onder invloed, in een roes, en dan heb je geen gevoelens. Het enige wat telde was op een snelle en makkelijke manier aan geld komen. Nu besef ik wel dat ik leed heb veroorzaakt, alleen al door in mensen hun huis te zijn geweest. Door De Inbreker zie ik voor het eerst hoe mensen reageren als ze mij bezig zien in hun huis. Daar heb ik het wel moeilijk mee, want ik heb nooit eerder mijn slachtoffers ontmoet.” De inbreker werd door [u]566.000 kijkers (madl: 8.6%)[/u] bekeken.

[hr][u]Grey’s Anatomy (NET5, 21:30)[/u] – Ziekenhuisserie Grey’s Anatomy scoorde gisteren [u]603.000 kijkers (madl: 8.9%)[/u] voor NET 5. Vorige week ging er iets mis met de uitzendvolgorde van een aflevering, maar gisteren verliep het weer zoals gebruikelijk. Ellen Pompeo speelt Meredith in de serie. Grey’s Anatomy draait voor een groot gedeelte om de chemie tussen Meredith en dokter Derek Sheperd, die gespeeld wordt door Patrick Dempsey. Pompeo vertelt bij de AVRO: “Eigenlijk zijn Patrick en ik de hele serie lang bezig elkaar te versieren, en ondertussen redden we hier en daar een leven. Patrick is een schatje, maar heel erg getrouwd, en ik ben ook nog eens goed bevriend met zijn vrouw.” Haar optreden in het MTV-programma Punk’d deed sommige mensen twijfelen aan haar geestelijke toestand. De grap was dat een serveerster de vriend van Ellen probeerde te versieren, waarop de actrice begon te schreeuwen dat ze haar rivale neer zou steken en met alle liefde dood zou laten bloeden.

[hr]

De TOP-lijsten van deze dag zijn twee weken

na dato helaas niet meer beschikbaar.

(Bron: StichtingKijkOnderzoek)

Meer in # Geen categorie

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Jandino Asporaat schept op over zijn BN'er-privileges. Onhandig of leuk voor hem?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen