EO zondag live op visite bij Marco Pastors

De Evangelische Omroep zendt vanaf aanstaande zaterdag (4 maart) het nieuwe programma Live op visite bij… uit (zie eerder), waarin Tijs van den Brink (foto) bekende Nederlanders interviewt in hun eigen woning. Aan de hand van voorwerpen in huis, familieden, vrienden van vroeger, foto?s en kunst wordt steeds duidelijker wie de BN?er is zonder zijn of haar werk. In de eerste aflevering bezoekt Van den Brink politicus Marco Pastors.

De complete gastenlijst ziet er als volgt uit: Marco Pastors (4 maart), Leon de Winter en Jessica Durlacher (11 maart), geen uitzending (18 maart), Jan Marijnissen (25 maart), Wilma Nanninga (1 april), Prof. Smalhout (8 april), Alexander Pechtold (15 april) en Rita Verdonk (22 april).

Meer in # Geen categorie

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen