Joling & Gordon volgende week terug bij Talpa

[img=200,205 left]http://www.talpa.tv/upload_mm/b/9/e/1995733736_1999999369_maki200x200_200x200.jpg[/img]Gerard Joling en Gordon beginnen volgende week dinsdag (7 maart) aan een nieuw seizoen van het succesvolle Talpa-programma Joling & Gordon over de vloer. De zender zendt de ‘doldwaze avonturen van de twee diva’s’ wekelijks uit rond 20.30 uur.

Dat de ?koninginnen van de klaagzang? harder klagen dan werken is inmiddels bekend, maar toch gaan ze het nog eens proberen“, aldus een woordvoerder van Talpa. In acht nieuwe afleveringen draaien ze mee in de dagelijkse routine van onder meer de Nederlandse Spoorwegen, een groot vakantiepark en de zeehondencr?che in Pieterburen. In de eerste aflevering gaat het duo zieke zeehonden verzorgen in Pieterburen. En daar loopt iemand rond waar de heren het Spaans benauwd van krijgen?

Meer in # Geen categorie

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen