416.000 kijkers voor De SlimsteDe kijkcijfers van donderdag 23 februari 2006 (SKO)

[hr][img=200,205 left]http://www.talpa.tv/upload_mm/a/7/b/1999338669_1999999260_jeroen_deslimste_2006_home_200x200.jpg[/img][u]De Slimste (Talpa, 22:04)[/u] ? Talpa zond gisteren de finale uit van het quizprogramma De Slimste met Linda de Mol. RTL Boulevard-presentator Jeroen Kijk in de Vegte ging er met de titel vandoor. NRC-recensent Hans Beerekamp werd tweede en RTL Boulevard-presentator Peter van der Vorst kwam uit op een derde plek. De finaleuitzending werd door [u]416.000 kijkers (madl: 6.2%)[/u] bekeken.

De afgelopen zeven weken streden 33 bekende Nederland tegen elkaar om de titel De Slimste van 2006. “Nu ben ik de nerd van Nederland, zoals mijn collega Peter van der Vorst zo bemoedigend sprak. Ik weet niet wat ik moet zeggen“, aldus Kijk in de Vegte. Hij had verwacht dat Beerekamp er met de titel vandoor ging. “Thuis lijkt het altijd moeilijker“, wilde de (radio)presentator nog kwijt.

[hr][u]De Superhuisvrouw (SBS6, 20:33)[/u] – Tegenover het vergelijkbare Hoe schoon is jouw huis? op RTL 4 (993.000 kijkers), ging gisteren bij SBS 6 De Superhuisvrouw van start. In dit programma helpt Anna Koetse huishoudens weer op het spoor. De eerste aflevering werd door [u]690.000 kijkers (madl: 9.6%)[/u] bekeken. Koetse bij GPD: “Ik ben aan het einde van mijn werkzame leven, ik kan alles zeggen. Ik vrees niets en ik heb overwicht. Tien jaar geleden had ik dit niet kunnen doen.” “Poep op de grond, honden die door het raam worden uitgelaten op de patio, tandenpoetsen boven een aanrecht vol vieze pannen, een computerverslaafde moeder die met haar rug naar de bende achter het toetsenbord zit. Een gezin waar we honderdvijftig kilo wasgoed van de vloer hebben geraapt. Je nestje moet je schoon en op orde houden. Je kunt je kinderen toch niet in zo’n puinhoop laten leven.” Na De Superhuisvrouw was de Amerikaanse serie The Ghost Whisperer te zien met in de hoofdrol Jennifer Love Hewitt. Na het opnemen van de pilot kreeg Jennifer nieuwe inzichten, vertelde ze onlangs bij Veronica. “Ik dacht: ik moet mijn leven gaan beteren. Ik moet meer genieten, en vooral van het nu gaan genieten. Voor je het weet, is het over. Ik hoop dat deze show hetzelfde effect op de kijkers heeft. Dat je weer eens mensen gaat bellen die je een tijd niet hebt gesproken, om te kijken hoe het gaat. Want als iemand straks dood is, is het te laat.” De serie trok 441.000 kijkers.

[hr][u]Shownieuws (SBS6, 19:25)[/u] – Anouk Smulders, presentatrice van Shownieuws, is met haar man Edwin Smulders slachtoffer geworden van een inbraak. Terwijl zij het afgelopen weekeinde in het buitenland verbleven, is er ingebroken in hun nieuwbouwhuis in Nigtevegt. “Het is gewoon een puinhoop en het is een heel erg vervelend gevoel“, aldus Smulders bij Shownieuws. “Het zijn gewoon j?uw spullen. Je badkamer, je slaapkamer. Het is echt wel heel erg priv? natuurlijk allemaal en het is gewoon een zooitje.” Naast een plasma-tv hebben de inbrekers ook diverse sieraden meegenomen. Smulders bij De Telegraaf: “Het ergst vind ik nog het horloge en de armband die wij elkaar ter gelegenheid van de geboorte van ons zoontje hebben gegeven. En natuurlijk dat ze overal in huis hebben gelopen. We kunnen alleen maar hopen dat de daders worden gepakt.” Shownieuws werd door [u]502.000 kijkers (madl: 7.9%)[/u] bekeken. De late editie scoorde 733.000 kijkers.

[hr]

De TOP-lijsten van deze dag zijn twee weken

na dato helaas niet meer beschikbaar.

(Bron: StichtingKijkOnderzoek)

Meer in # Geen categorie

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Begrijpt u dat Maxime Meiland niet echt geliefd is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen