Witteman en Pauw mogelijk in dagelijkse talkshow

De dagelijkse talkshow die in het najaar zal worden uitgezonden op het nieuwe Nederland 1, zal goed mogelijk worden gepresenteerd door Jeroen Pauw en Paul Witteman. Dat meldt Roek Lips, de netco?rdinator van het huidige Nederland 1, op Publiek Centraal.

De vraag is alleen hoe zo?n programma eruit zal zien“, aldus Lips. “Dat staat allemaal nog niet vast. Maar op 1 komt een dagelijkse talkshow om 23.00. Of dat programma moet worden gepresenteerd door Paul Witteman en Jeroen Pauw staat nog niet definitief vast, maar het is wel een heel goede optie. Voor mij staat wel vast dat we een keuze moeten maken, en dat we niet weer allerlei compromissen moeten sluiten om de lieve vrede te bewaren.

Het overleg over het nieuwe Nederland 1 en Nederland 2 loopt goed, vertelt Lips. “Op Nederland 3, vernieuwend en verjongend, is nog veel onbekend. Wat gaan we aankopen, wat maken we nieuw? De discussie over dit net is een fase minder ver in vergelijking met de andere netten. En we hebben weer gepraat over ‘Z@pp’. In het denken over ‘Z@pp’ is een flinke slag gemaakt: we zetten in op een breed kindernet. Maar er is wel een financieel probleem. ‘Z@pp’ zou meer zendtijd moeten gaan vullen dan nu. Dat kost geld, dat dan ergens anders vandaan moet komen, waar toch al een tekort is.

De Publieke Omroep komt nog enkele miljoenen euro’s tekort. “Dat klinkt misschien niet zo erg als je bedenkt dat we ruim vele tientallen miljoenen moeten bezuinigen. Maar het betekent wel dat er titels moeten verdwijnen, of dat er minder afleveringen van een bepaald programma worden gemaakt.

Meer in # Geen categorie

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Begrijpt u dat Maxime Meiland niet echt geliefd is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen