Veronica Magazine viert jubileum

[img=250,188 left]http://home.planet.nl/~will1856/Mediakrant/helm.PNG[/img]Veronica Magazine, het grootste weekblad van Nederland, bestaat deze week precies 30 jaar als volwaardig programmablad. Als eerbetoon aan de eerste hoofdredacteur van het Veronica Blad, Rob Out, publiceert Veronica Magazine in het eerste nummer van 2006 dertig covers uit dertig jaar Veronica-historie. Dit nummer ligt vanaf vandaag in de winkel.

De piraat Veronica moest vanaf 31 augustus 1974 de uitzendingen noodgedwongen staken. Toen al gaf Veronica een eigen blad uit: ?192?, dat later tot ?538? werd omgedoopt. Veronica kreeg in 1976 publieke zendtijd.

Daardoor kon het blad beschikken over de programmagegevens van alle omroepen. Zo ontstond dat jaar het echte programmablad. Veronica Magazine zal in het kader van dit jubileum een groot aantal initiatieven ontplooien in 2006, vari?rend van evenementen tot lezersacties. “De mis?re in bladenland gaat Veronica Magazine voorbij“, aldus directeur Peter Contant. “Ons abonneebestand blijft op peil. De lezer waardeert de inhoud van het blad met een opmerkelijk hoog cijfer en de abonneeduur is gestegen tot gemiddeld 10 jaar. Daarnaast zijn de advertentie-inkomsten fiks toegenomen.

Formule 1-coureur Christijan Albers (foto) wordt ?ambassadeur? van Veronica Magazine. Veronica heeft een sponsorovereenkomst gesloten met de coureur van het nieuwe Midland-team. De samenwerking zal in het teken van het jubileum staan. Tijdens het Formule 1-seizoen, dat 12 maart in Bahrein begint, zal Veronica Magazine regematig aandacht besteden aan Albers en zijn team. Albers zelf wordt betrokken in een activiteitenprogramma voor lezers en adverteerders. “Veronica Magazine en ik zijn beiden jong en snel“, aldus Alberts. “Een ideale match dus. Nu zij dit jaar hun 30-jarig jubileum vieren, zullen we het extra leuk gaan maken.

Peter Contant: “Christijan Albers heeft een winnaarsmentaliteit die past bij onze ambities om als magazine op pole position te blijven. Chris is een echte ambassadeur van Veronica Magazine.

Veronica Magazine heeft een betaalde oplage van ruim 1 miljoen exemplaren en een bereik van 3 miljoen lezers per week. Veronica Magazine maakt sinds 2003 onderdeel uit van SBS Broadcasting.

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen