Bonnie St. Claire boos op Mooi Weer de Leeuw

[img=250,134 left]http://www.ad.nl/multimedia/archive/00034/bonnie_st__claire____34584a.jpg[/img]Zangeres Bonnie St. Claire is boos op de makers van het programma Mooi jaar! Weer de Leeuw. Dat vertelde zij in SBS Shownieuws. Ze was te gast om het nummer Dr. Bernard te zingen, maar daar kwam het niet van.

Ze stuurt regisseur Guus Verstraete een rekening van 4500 euro wegens misgelopen inkomsten, doordat zij drie andere optredens moest afzeggen.

Ik heb mijn Nieuwjaarsdag opgeofferd aan een optreden bij Paul de Leeuw waar ik me zeer op verheugd had, want ik mag Paul de Leeuw zeer graag“, aldus St. Claire. “Ik denk ook niet eens dat het zijn schuld is, maar ik voel me wel in het o’tje genomen. Ik wil niet alleen maar in beeld komen om voor gek gehouden te worden, ik kan verdomme zingen. Ik denk dat Guus een hele grote vergissing heeft gemaakt om mij zo te behandelen. Ze hebben iets goed te maken, want ik ben heel erg nijdig.

Bonnie maakte zondagavond aan het begin van de uitzending haar entree achterop de slee bij De Leeuw, die haar vervolgens op een weinig flatteuze manier ondersteboven hield. Hoewel Bonnie St. Claire toen nog kon grijnzen, verging het lachen haar niet veel later. Gezeten op een stoel, moest ze De Leeuw helpen met het vasthouden van het bord waarop de wensen van een aantal studiogasten stond vermeld. Halverwege de uitzending, waarin hij ook nog eens diverse toespelingen maakte op Bonnie?s vermeende drankgebruik, verdween de zangeres van het toneel.

In het Algemeen Dagblad vertelt Bonnie: “Ik was ’s middags om kwart over drie al in de studio om te repeteren met Cor Bakker. Regisseur Guus Verstraete heeft ook duidelijk gezegd dat ik meteen in het begin aan de beurt zou komen. In plaats daarvan hebben ze me als een soort jojo op een stoel gezet. Als dit ooit nog een keer gebeurt, maai ik Paul de Leeuw gewoon van het podium. Zo ga je niet om met een artiest die al 38 jaar in het vak zit.

Volgens St. Claire is ze halverwege de uitzending naar haar kleedkamer gegaan, maar hebben medewerkers van het programma haar tot drie keer toe teruggehaald. “Omdat ik zo op moest, zeiden ze. Nou, ik heb achter die monitor zitten wachten, en dat heeft tot de aftiteling geduurd. Ze hebben me gewoon laten zitten. En laten ze niet aankomen met verhalen over drank, want dan doe ik ze een proces aan. Ik was volledig bij de les, had me hartstikke goed voorbereid en was er helemaal klaar voor. Het gedoe op dat sleetje, daar kan ik nog wel om lachen. Dat is humor, en ik dacht dat ik daarna meteen Dr. Bernard zou gaan zingen. Dus niet. Dan zit ik nog liever bij Robert Jensen. Dan weet je van tevoren dat je belachelijk wordt gemaakt. Dit was veel gemener.

Het optreden van Bonnie is volgens de VARA uitgelopen op een misverstand. “Het was zeker de bedoeling dat ze later in het programma nog zou gaan zingen, maar bij Paul gaat het er nu eenmaal altijd een beetje chaotisch aan toe. Iedereen was verbaasd dat ze op een gegeven moment opeens verdwenen was. Ze hebben Bonnie nog lopen zoeken, maar ze was nergens meer te vinden. En zij dacht dat ze aan het lijntje werd gehouden.” [u]Shownieuws[/u] / [u]AD[/u]

Meer in # Geen categorie

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen