Beau van Erven Dorens: ‘Ik ben uit’

Beau van Erven Dorens reageert op zijn weblog op een bericht uit de Telegraaf, waarin staat dat Daphne Bunskoek ‘in’ is en Van Erven Dorens ‘uit’ is. “Eerlijk gezegd klopt het ook, ik ben uit, want NSE heeft nog niet het succes wat ik dacht dat het tegen deze tijd zou hebben“, aldus de presentator van NSE.

Ik vind dat jammer, vooral voor de redactie, allemaal leuke, slimme, jonge mensen, die zich hier al maanden uit de naad werken om een nieuwe vorm van nieuws te maken.

Hij heeft de hoop overigens nog niet opgegeven. “Het succes komt, daar ben ik van overtuigd, want we maken steeds betere, completere en leukere programma?s, maar hoe lang duurt het nog?” “Ik hoor dat mijn oude collega Albert Verlinde zich wederom heeft moeten uitspreken over NSE. Hij vindt het de moeite van het kijken niet waard, zegt-ie, hij komt er niet doorheen. Hij vindt het blijkbaar wel de moeite van het afkraken waard. Hij zal er wel weer zo?n geweldige woordgrap op hebben gemaakt. Moet ik dat nou wel of niet veroordelen? (..) Ik kan de neiging moeilijk weerstaan, het arsenaal is rijkelijk gevuld, maar sterker is het om het te laten gaan, net als al het andere kattengejank (..) en de wolven te laten huilen in het bos.

Beau heeft echter een te slecht geheugen om haatdragend te zijn, zegt hijzelf. “Erger is het dat ik ook niet meer weet over wie ik in het verleden iets naars gezegd heb. Rik Felderhof ja, dat weet ik nog wel, en Robert ten Brink en Henny Huisman en nu schieten me toch veel mensen te binnen. Die kom ik dan weleens tegen en dan blijk ik daar dan een keer iets over gezegd te hebben, waar ik dan niets meer van weet. Ach en wee, dat zijn geen leuke ontmoetingen. Behalve met Jack Spijkerman, dat was over en weer nogal onaardig geworden en daar hebben we een keer de hand op geschud en toe was het OK. Nu kunnen we het goed met elkaar vinden, echt een aardige man.Weblog Beau.

Meer in # Geen categorie

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen