Soap Kim Holland geschikt voor jeugdige kijkers

[img=200,205 left]http://www.talpa.tv/upload_mm/d/c/8/1996915057_1999999476_204526_610_1135880133378-kim_oranje_200x200_200x200.jpg[/img]De 36-jarige Kim Holland is vanavond te zien in de eerste aflevering van haar eigen real-life soap Op z’n Hollands, rond 21:30 bij Talpa. Kim, die in haar jeugd volgens de regels van het Jehova geloof leefde, heeft als missie dat ze vrouwen wil bevrijden van hun seksuele remmingen.

De kinderen zeiden nog: wat leuk dat mensen nu ook eens zien hoe leuk je met ?ns bent“, aldus Holland in de GPD-kranten. De makers kregen carte blanche van Holland en haar partner om letterlijk alles te filmen wat het ero-paar zoal beleeft, maar bleven op last van de opdrachtgever voornamelijk in het nette. “Talpa wilde geen heftige erotische sc?nes, de serie is immers voor kijkers vanaf twaalf jaar en wordt om half tien uitgezonden.” Toch zal de erotiek nooit erg ver weg zijn, aldus Holland.

Ik heb mijn persoonlijke passie nu eenmaal verweven met mijn zakelijk bestaan. Als je van auto’s houdt, blijft die liefde ook bestaan als je autohandelaar wordt. Zo zit dat ook met mij en seks, al is het mijn vak, het h??rt bij me. Het zal in ieder geval heel verassend worden. Mensen zijn gewend me schaars gekleed te zien, of denken dat ik de hele dag alleen maar met seks bezig ben. En voor mij liggen zakelijk en priv? ook wel dicht bij elkaar, want seks is onze passie, dat houdt bij ons niet op om zes uur. Maar het is ook wel leuk om nu eens te laten zien uit welke andere mooie dingen mijn leven bestaat: een hechte relatie, kinderen. Naast dat ik werkzaam ben in de erotiek, heb ik ook gewoon een huiselijk leven. Ik hoop dat deze serie veel vooroordelen wegneemt. Iemand die in de erotiek werkt is echt niet anders dan een ander.

Jaarlijks verschijnen vijf filmproducties met Holland in de hoofdrol. “Met name de Amerikanen zijn dol op Europese porno. Bij hen is het allemaal glamour en glitter op tropische eilanden. Wij geven meer het gevoel van: dat meisje in die film had ook mijn buurmeisje kunnen zijn. We onderscheiden ons door het tonen van amateurs die van seks genieten. De kijker krijgt het idee dat hij of zij er zelf bij had kunnen zijn, het is veel dichterbij: minder make up en meer emotie dus.

Op z’n Hollands, vanavond tussen 21:30 en 22:00 bij Talpa

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen