NSE wijzigt koers

[img=200,205 left]http://www.talpa.tv/upload/55240_610_1123599981239-beau11_1.jpg[/img]Actualiteitenrubriek NSE krijgt een andere stijl. Dat meldt Novum. Beau van Erven Dorens blijft de presentator van het programma. De hoofdredactie heeft gesprekken gehad met vijf mensen die voor een ‘nieuwe impuls’ in het programma moeten zorgen.

Hoofdredacteur Mark Koster wil niet prijsgeven of de titel van het programma blijft bestaan. Koster laat in het midden wanneer voor de nieuwe stijl wordt gekozen. Duidelijk is dat enkele presentatoren worden vervangen of een minder prominente rol krijgen. De plaats van Evert Santegoeds komt vrij, omdat de roddeljournalist zijn eigen programma krijgt op Talpa. Ook wordt vervanging gezocht voor actrice Inge Ipenburg, die eerder vertrok bij het programma. Journalist Jeroen van Kan blijft wel bij NSE.

Koster: “Jeroen werkt veel te veel. Dat is ongezond. Hij heeft ook eens recht op vakantie.” Van de mensen die Koster heeft benaderd, wil hij alleen de naam noemen van Charles Groenhuijsen, die hij als commentator vanuit Amerika wil binnenhalen. “Ik heb enkele dagen geleden ingesproken op zijn Amerikaanse mobiel, maar hij heeft nog niet teruggebeld.

Vorige maand werd Groenhuijsen ontslagen bij het NOS Journaal, na een verschil van mening over bijverdiensten. Koster heeft begrip voor het standpunt van Groenhuijsen. “Met zo’n ambtenarensalarisje dat hij bij de NOS verdiende, snap ik dat schnabbelen wel.” Volgens Koster verdiende Groenhuijsen bij de NOS ‘maar’ anderhalve ? twee ton per jaar. [u]Novum[/u]

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen