Aap doet mee aan Nationale IQ Test 2006

[img=174,262 left]http://www.bnn.nl/img?id=4384011&ts=1104850747000[/img]BNN zendt op woensdag 11 januari De nationale IQ test uit op Nederland 2. In de uitzending wordt deze test afgenomen bij aap Sandy in de Apen Heul. De orang oetang maakt de test onder begeleiding van Sophie Hilbrand (foto).

Sandy is een Borneo orang oetan van 24 jaar oud. Geboren in Jersey en via de dierentuin van Barcelona naar Apenheul gekomen. Sandy is bekend van haar zeer inventieve methodes om het verblijf te slopen. Naast Sandy wordt de test ook gemaakt in de studio door zes verschillende groepen, waaronder gothics, uitvinders, vuilnismannen, quiztoeristen en BN-ers. Chris Tates, Ernst Daniel Smid, Esther Vergeer, Horace Cohen, Bert Bakker, Martine Prenen, Esther Duller en Prem Radhakishun durven het aan om live de test te maken.

De test wordt woensdag 11 januari voor de zesde keer uitgezonden van 20.30 uur tot 22.20 uur op Nederland 2. Wie live meedoet aan de test via www.bnn.nl kan de uitslag direct aan het eind van de test uitprinten.

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen