Grey’s Anatomy bij NET 5

NET 5 zendt vanaf vanavond tussen 21:30 en 22:30 de nieuwe ziekenhuisserie Grey’s Anatomy uit. Deze serie laat vijf net afgestudeerde medici zien tijdens hun interne opleiding in het Seattle Grace Hospital. De serie is inmiddels genomineerd voor drie Golden Globes, waaronder voor beste dramaserie.

De gebeurtenissen in Grey?s Anatomy worden gevolgd door de ogen van ??n van de vijf basisartsen, Meredith Grey (Ellen Pompeo). Meredith doet haar best een zo normaal mogelijk leven te leiden, terwijl de liefde voor haar vak dat vaak in de weg staat.

Als dochter van een gerenommeerde, vrouwelijke chirurg lijkt het niet meer dan logisch dat Meredith in de voetsporen van haar moeder treedt. Wat alleen niemand weet, is dat Meredith een droevig geheim met zich meedraagt. Haar ooit zo befaamde moeder lijdt aan een ongeneeslijke ziekte.

Behalve Meredith bestaat de groep aankomende chirurgen uit nog twee vrouwen en twee mannen. Hun achtergronden zijn erg verschillend en de onderlinge competitie is groot. Toch vormen zich hechte vriendschappen en steunen de jonge artsen elkaar in moeilijke tijden. Ook ontstaan er romances op de werkvloer. Zo merkt Meredith op de eerste dag van de opleiding dat haar scharrel van de voorgaande avond in hetzelfde ziekenhuis werkt. Hoewel ze deze Dr. Derek Shepherd (Patrick Dempsey ? Sweet Home Alabama) zo veel mogelijk op afstand probeert te houden, blijken de twee meer gemeen te hebben dan louter fysieke aantrekkingskracht.

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen