728.000 kijkers voor Grey’s AnatomyDe kijkcijfers van dinsdag 3 januari 2006 (SKO)

[hr][img=240,205 left]http://images.zap2it.com/20040519/ellenpompeo_greysanatomy_240.jpg[/img][u]Grey’s Anatomy (NET5, 21:30)[/u] – NET 5 startte gisteren met Grey’s Anatomy, de succesvolle Amerikaanse serie over vijf net afgestudeerde medici tijdens hun interne opleiding in het Seattle Grace Hospital. De gebeurtenissen in het ziekenhuis worden gevolgd door de ogen van Meredith Grey (Ellen Pompeo).

Na het lezen van het script van de serie, duurde het niet lang voor Pompeo tekende. “Het medische aspect is niet eens wat me erin aantrok. Ik wist gewoon dat dit een zeer veelzijdig vrouwelijk personage was. Daar zijn er gewoon niet veel van.” Grey’s Anatomy werd gisteren door [u]728.000 kijkers (madl: 9.7%)[/u] bekeken bij NET 5.

[hr][u]Peter R. de Vries, misdaadverslaggever (SBS6, 20:30)[/u] – Een van de vier mannen die gisterenavond in het programma van Peter R. de Vries vrijwillig meewerkten aan een test met een leugendetector, vertoonde een afwijkend patroon. Dat betekent dat hij mogelijk iets weet van de moord op Milica van Doorn. Volgens de Universiteit van Maastricht betekent dit echter niet dat keihard vaststaat dat de man meer van de moord weet. “Het is slechts een aanwijzing. Tijdens een politieonderzoek zou het advies zijn deze man voor verhoor uit te nodigen.“De 19-jarige werd op 8 juni 1992 in een vijver in Zaandam gevonden. Ze was verkracht en vermoord. De vier mannen waren in het verleden in beeld als verdachte, maar DNA-onderzoek sprak hen vrij. De mannen hebben zelf aangeboden mee te werken aan de test, om hun onschuld aan te tonen. De vier maakten in het verleden deel uit van een jeugdbende en zijn eerder veroordeeld voor verkrachting van vier hero?nehoertjes. Volgens het rechercheteam stond de telefoon na de uitzending roodgloeiend. De telefoonlijnen waren zelfs even overbelast. De recherche heeft de vier mannen die de test aflegden, allemaal opnieuw verhoord. Vooralsnog ziet de recherche echter geen noodzaak hen opnieuw als verdachte aan te wijzen. Peter R. de Vries scoorde gisteren [u]964.000 kijkers (madl: 13.0%)[/u].

[hr][u]Buurt op stelten (Talpa, 20:30)[/u] – Talpa zond gisteren na NSE de eerste aflevering van Buurt op stelten uit. Twee Nederlandse gezinnen die elkaar goed kennen gaan hierin met elkaar een muzikale strijd aan. De gezinnen krijgen 48 uur de tijd om een optreden in te studeren. Dat kan een zang- en dansact zijn, maar de keuze is aan het andere gezin. De andere familie bepaalt wat de opdracht wordt. Bij het instuderen van de act worden ze begeleid door een zangcoach, een rapdocent, een choreograaf, een stylist en een visagist. Zo worden ze in twee dagen tijd klaargestoomd voor een live optreden ten overstaan van de hele buurt, familie en vrienden. Het gezin dat volgens het 200-koppige publiek het beste optreden geeft, gaat naar huis met een geldbedrag van 5.000 euro. Buurt op stelten werd door [u]149.000 kijkers (madl: 2.0%)[/u] bekeken. Vervolgens werd School voor tuig (199.000 kijkers) uitgezonden. Hierin neemt een team van toegewijde leraren een groep probleemgevallen op een middelbare school onder handen. Linda de Mol zakte met haar quizshow De slimste van 410.000 naar 363.000 kijkers. In aflevering twee was Viola Holt te zien als kandidate.

[hr]

De TOP-lijsten van deze dag zijn twee weken

na dato helaas niet meer beschikbaar.

(Bron: StichtingKijkOnderzoek)

Meer in # Geen categorie

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Rob Kemps narcistisch is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen