‘Geen chemie tussen Chantal en Martijn’

[img=234,190 left]http://www.rtl.nl/_internal/cimg!0/49qfzwjfezf0qjwe.jpeg[/img]Er is geen chemie tussen Idols-presentator Chantal Janzen en Martijn Krabb?, in tegenstelling tot hun voorgangers Reinout Oerlemans en Tooske Breugem. Dat zegt lichaamstaaldeskundige Ed Nissink in SBS Shownieuws.

Ik heb een paar stukjes gezien waarin zij samen presenteren“, vertelt Nissink. “Dan staan ze een beetje houterig naast elkaar. Ze hebben geen contact, geen oogcontact. Als er oogcontact is, dan is het heel snel even naar elkaar kijken en gelijk de andere kant weer op en dat maakt het heel gekunsteld.” Hij is positiever over andere duos die bekend zijn van televisie.

Zo vindt hij Cilly Dartell en Milika Peterson van Hart van Nederland een erg goed duo. “Het is heel duidelijk. Ze zijn prima op elkaar afgestemd. Ze lachen, ze hebben echt plezier. Dat merk je ook. Ze gebaren naar elkaar, ze raken elkaar makkelijk aan.

Ook over het Dancing with the stars-duo Ron Brandsteder en Sylvana Simons is Nissink enthousiast. “Juist in dit concept is de chemie wel belangrijk, maar minder, want ze zijn zo totaal verschillend in voorkomen, in uiterlijk, in leeftijd, in ervaring en in richting dat het echt een hele leuke en spetterende combinatie geeft. Dat maakt het heel sprankelend.

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen