Bunskoek: ‘Ik heb Manuela er niet uit gewerkt’

[img=170,175 left]http://www.bluecircle.tv/upload/program3_3.jpg[/img]Daphne Bunskoek volgt Manuela Kemp dit jaar op als presentatrice van ‘Vrienden Van Amstel LIVE! In Ahoy’. Dit concert, met verschillende Nederlandse artiesten, wordt morgen tussen 21:00 en 23:45 uitgezonden op RTL 4.

Manuela Kemp heeft het jarenlang fantastisch gedaan“, vertelt Bunskoek. “Die ging echt helemaal op in het evenement en ik denk dat dat ook wel een beetje het gevoel is dat achter de schermen heerst. Ik doe het dit jaar, maar dat komt denk ik alleen door het contract van Manuela met RTL 4. Dat was niet omdat ik zei: ‘Fons, dit jaar moet ik’. Zeker niet. Ik vind het ook wel jammer, want zij is wel echt verbonden met het instituut Vrienden van Amstel Live.

Albert Verlinde presenteerde een aantal jaar terug een special van RTL Boulevard over dit evene- ment. “Het is nu een paar jaar geleden, dus ik kan het nou wel vertellen. Na twee jaar of zo gingen we een special doen met RTL Boulevard over de Vrienden van Amstel Live. Beau zat hier nog. Dat hadden we allemaal leuk gedaan, twintig minuten in de pauze van dat programma. Zo’n hele sponsor- afdeling van Amstel zit naar televisie te kijken hoe wij dat doen. Beau kondigde af en ik zei: ‘Is het klaar?’ en Beau zei: ‘Ja, het is echt klaar’. Zei ik: ‘Zo en nu eerst een Bavaria’. Woest waren ze.

Meer in # Geen categorie

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen