Simone Kleinsma laatste keer in ‘Kees & Co’

Zeven seizoenen lang hebben de kijkers het wel en wee van de familie Heistee kunnen volgen. Het moment dat Kees (Simone Kleinsma) haar man verloor, haar kinderen het huis verlieten en alle hilarische situaties met buurvrouw Sonja (Esther Roord). Vorig seizoen raakte Kees weer gelukkig in de liefde en begon ze een lat- relatie met Frank (Victor L?w) die twee kinderen heeft, Mariel (Nikkie Plessen) en Steven (Sacha Visser).

Sonja daarentegen kon de ware nog steeds niet vinden. In dit allerlaatste seizoen van de serie is te zien hoe de relatie tussen Kees en Frank zich ontwikkelt en of Sonja het liefdesgeluk nog vindt. Vanaf donderdag 2 maart is Kees & Co met de allerlaatste dertien afleveringen te zien.

In de eerste aflevering op RTL 4 raakt Sonja in de ban van de jonge klusjesman die haar huis schildert. Ze vraagt Kees uit te vissen of hij wellicht interesse heeft in ‘een oudere vrouw’. Jim blijkt wel degelijk wat voor wat rijpere vrouwen te voelen. Alleen niet voor Sonja want hij houdt meer van blond. Kees’ vreemde gedrag doet Frank vermoeden dat ze een verhouding heeft. Hij besluit met Sonja te praten.

Kees & Co, vanaf vanavond dertien weken lang rond 20.30 uur bij RTL 4

Meer in # Geen categorie

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen