Albert Verlinde sluit comeback Ali B uit: ‘Nog erger dan Thijs Römer’

Albert Verlinde denkt dat het vrijwel onmogelijk is voor Ali B om nog terug te keren in de showbizz, zelfs als hij níet veroordeeld wordt door de rechter. “Nog erger dan Thijs Römer!”

Albert Verlinde en Ali B © SBS, RTL

Er zijn flink wat BN’ers gevallen de afgelopen jaren en volgende week is het moment van de waarheid voor Ali B: dan moet hij voor de rechter verschijnen in een nogal heftige misbruikzaak. Volgens zijn kersverse media-advocaat Natacha Harlequin is Ali gewoon een lieverd met een hele sterke zaak, maar daar denkt de tegenpartij heel anders over.

Moeilijk te bewijzen

Rekent BN’er-deskundige Albert Verlinde op een veroordeling voor Ali? “Ik denk dat het heel moeilijk te bewijzen is, omdat het allemaal een-op-een is. Maar het feit dat verschillende mensen zich hebben gemeld, zegt natuurlijk wel wat”, vertelt hij in gesprek met de Weekend.

Hij vervolgt: “Niemand is schuldig tot je bent veroordeeld, maar als er zóveel mensen opstaan, dan is er wel iets aan de hand.”

Geen comeback

Een comeback is uitgesloten voor Ali, denkt Albert. “Ja, dat denk ik. Ik vind Ali B nog een tandje erger dan Thijs eigenlijk. Beschuldigingen van aanranding en verkrachting, dat is natuurlijk wat anders dan wat Thijs heeft gedaan. Het is allemaal niet goed, maar als Thijs niet terug kan komen, dan wordt het voor Ali B helemaal onmogelijk.”

Tot slot: vindt Albert het niet gek dat Linda de Mol altijd bij Ali’s oud-Voice-collega Jeroen Rietbergen is gebleven? ‘Als je er in je relatie voor kiest om door te gaan, dan mogen ze dat toch? Als je van elkaar houdt en je bent niet teleurgesteld in wat de ander heeft gedaan, dan is het niet aan ons om te bepalen dat ze uit elkaar moeten gaan.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Als Ali B niet veroordeeld wordt, kan hij dan weer terugkeren in de showbizz?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen